1. Microsoft has announced the release of the Windows 10 Technical Preview. Read more...

Windows 7 X3 : Terran Conflict

Discussion in 'Windows Games' started by Eilerdor, Jul 10, 2009.

  1. Eilerdor

    Eilerdor New Member

    Joined:
    Jul 1, 2009
    Messages:
    12
    hi,

    whenever i try to run the game (X3:terran conflict), an error comes up saying:
    Insufficient Rights: to perform this applications for the first time, u have to be administrator
    or something like that, its in dutch hope i translated it good
    why do i have this problem?
    ive installed it today, tried to run as admin, or with compatibility mode, nothing worked
    also tried to enable the Real admin account and run it from there, same problem
     
  2. Eilerdor

    Eilerdor New Member

    Joined:
    Jul 1, 2009
    Messages:
    12
    k fixed myself
     
  3. Hikari

    Hikari New Member

    Joined:
    Jul 27, 2009
    Messages:
    4
    I have exactly the same problem, could you write here the solution?
     
  4. Eilerdor

    Eilerdor New Member

    Joined:
    Jul 1, 2009
    Messages:
    12
    well, is your game legit or downloaded?
     
  5. redones

    redones New Member

    Joined:
    Aug 10, 2009
    Messages:
    4
    Can you post the two solutions?
    I'll be grateful :)
     
  6. Eilerdor

    Eilerdor New Member

    Joined:
    Jul 1, 2009
    Messages:
    12
    i only have it for the downloaded version (torrent)
    seemed that crack didnt help me, so i downloaded an mini image, used deamon tools to mount it and yasu to cloack the protection and then it worked
     
  7. redones

    redones New Member

    Joined:
    Aug 10, 2009
    Messages:
    4
    Thnk'you!
    good idea.
    Can you send me a PM with the link for the mini image?
    I didn't found it :)
     
  8. inigo

    inigo New Member

    Joined:
    Feb 27, 2010
    Messages:
    2
    terran cionflict

    I have the same problem as Eilerdor.I have a legit copy of x3 terran conflict. If anyone knows of a fix (with full and concise instructions please, unless it is simple:)) I would be very appreciative,

    thanks.
     
  9. egenius

    egenius New Member

    Joined:
    Mar 3, 2010
    Messages:
    2
    success

    @inigo go to the egosoft website and install the 1.0.1 to 2.1 x3 terran conflict update

    it got me to the game load screen so i assume it works.
     
  10. masnou

    masnou New Member

    Joined:
    Feb 2, 2011
    Messages:
    6
  11. masnou

    masnou New Member

    Joined:
    Feb 2, 2011
    Messages:
    6
  12. masnou

    masnou New Member

    Joined:
    Feb 2, 2011
    Messages:
    6

Share This Page