Recent content by IrvSp

  1. I

    6/11 update wiped out my system?

    Yes, they were initially. Completely baffled me too. These both are the newer PC/MAC drives. Older models came NTFS and instructions to format to the MAC filesystem if used on a MAC. ExFat of course didn't need to be. I have Dell's. Put the drive on and XPS model, added files, the next day...
  2. I

    6/11 update wiped out my system?

    Yeah, it seems... we'll see what happens on my wife's PC I guess? Both have USB external hard drives and network adapters, but never hit that problem before? I thought it might have been my C: drive size? I had a fairly small SSD by today's standards. Checked the free space after the update...
  3. I

    6/11 update wiped out my system?

    Yes, it DID take a long time. Basically stopped counting @ 27%, then it did reboot, stopped @48%, rebooted @ 71%, and finished. How did I 'fix it'? I saw some other older Windows updates had problems with USB drives attached. I have 2 USB devices. An External Desktop drive and a USB Network...
  4. I

    6/11 update wiped out my system?

    Big problems today.... KB4465065 install. Said it would take some time, OK. Started d/l'ing. Took some time and then the reboot. Completed with a lot of disk thrashing. Then the reboot. Very long time and it said it would reboot a few times. Got to 27% slowly, with it staying at some...
  5. I

    Boot record messed up.

    Wouldn't that remove the booting to one of the W10's, the one on the hard disk? What I'd like is the BIOS to see BOTH hard drives, the SSD and mechanical one. If that could be done, the Dell BIOS F12 boot menu would allow me to choose which to boot. Right not, only the Mechanical is seen in the...
  6. I

    Boot record messed up.

    You are correct, and I did that with the other PC we got a few years before. Put in the SSD, disconnected other disks and installed with the PC's install disks. Was using Norton Ghost then and used it to bring the SSD up to the same as the old C:. Hit a 'small' snag as the restore wrote the same...
  7. I

    Boot record messed up.

    This Dell XPS 8700 started out at Windows 8.1. Before I even started using it, I used Paragon's Migrate OS to SSD 4.0 to move the C: partition to an SSD and be able to boot to it. Prior to doing that I shrunk down the original C: to basically match the SSD size and created another data partition...
  8. I

    Windows 10 Accessing computer on Network

    Yes, just my wife and I, so we're OK. Usually it is just me that needs to transfer files from her system or do something on her system and save it on mine. Router has a GUEST ID that others can connect to which helps. At least I think they can't see my LAN shares?
  9. I

    Windows 10 Accessing computer on Network

    I had this problem too, even before the Aniv. Update, but that was a one way problem. One PC could read/write to the other but the other PC couldn't read/write to the other. Have 4 PC's, 2 are backup, and only one of those running W10, but both active PC's running W10 can read/write to those...
  10. I

    Limited Internet with 169.xxx

    I am assuming you have a ROUTER that provides the wireless networking to you. That router is connected to the ISP's modem. If so, the ROUTER issues an IP Address to you that is PRIVATE. Private ones are ones only to be used on a LAN (Local Area Network) and are not see by others. These are the...
  11. I

    Does your Bluetooth most just stop working in Windows 8.1?

    Besides changing USB ports I did delete and reinstall the Setpoint s/w for the combo. I did have many drivers that had to be reloaded after the install/upgrade of W8.1. My ATI legacy driver wouldn't activate the Catalyst Control Center. Reloading that didn't help, but the Beta driver does work...
  12. I

    Does your Bluetooth most just stop working in Windows 8.1?

    Just found this thread. I've had TWO fails of my Logitech Bluetooth MX5500 Mouse/Keyboard combo under Win 8.1 since I upgraded. NEVER has this happen on the older OS's on this computer, Vista and W7 (all are 64 bit). This first time it happened was about 3 weeks ago. I was using the mouse and...
  13. I

    After W8.1 upgrade, wired network sometimes says 'cable disconnected'

    I triedthe latest RealTek drivers first. Didn't solve the problem, but the NEW cable has. Not ONE failure to load the network since I've used it. Old cable when I put it back in did have it working sometimes, but not most of the time. One thing I didn't check, and probably will later is the...
  14. I

    After W8.1 upgrade, wired network sometimes says 'cable disconnected'

    Played around some today... and it seems the cable (old one) is suspect. Once on boot I saw the yellow triangle for a few seconds. Had a few clean starts and one bad one, cable disconnected. Put in the new cable and it never had a problem. Sooo, somehow the cable went bad? Maybe some build-up...
  15. I

    After W8.1 upgrade, wired network sometimes says 'cable disconnected'

    Well, today I've had the new cable in and no problems during a reboot. I'll wait a week or so and if still no problems, I'll re-try the old cable just in case it was loose in a jack. New cable is longer and I've not hidden it yet, so I'd rather use the old one which is hidden. We'll see what...
Top