Recent content by Veps

  1. V

    VBR on System-Parition somehow not working

    For the reason I also moved the first partition on the disk once out of multiple different tries I guess the chance is incredible low to (a) hit with a different broken sector the exact same spot in the image as before (b) by hitting a different spot coming up with the same exact problem...
  2. V

    VBR on System-Parition somehow not working

    I don't see where this shall go as long as you are not a professional ASM coder but here is the MBR: 00000000: 33c0 8ed0 bc00 7cfb 5007 501f fcbe 1b7c 3.....|.P.P....| 00000010: bf1b 0650 57b9 e501 f3a4 cbbd be07 b104 ...PW........... 00000020: 386e 007c 0975 1383 c510 e2f4 cd18 8bf5...
  3. V

    VBR on System-Parition somehow not working

    Okay, again it was just starting to do bullshit. While I was out for washing dishes it silently started over from repair to install windows .. on the god damn f*%$ing wrong partition! :mad:
  4. V

    VBR on System-Parition somehow not working

    I've realized i not started to write back the new Image backup yet while writing your answer. So I will try a last time to let the Windows CD to repair it. But for the reason Windows install is even to stupid to find/boot it's own initial copy without wiping all partitions on the related disk I...
  5. V

    VBR on System-Parition somehow not working

    The MBR is fine. As said in the first post, I skipped the stages I am already passed on my own, to keep the post short. (The first 32 bytes of the partition I already posted in my first post.) The problem is (maybe) the VBR. Eventhough I wonder, because I installed WinXP64 clean, extracted the...
  6. V

    VBR on System-Parition somehow not working

    Yes sure, it is a full partition backup via dd. The first trail and expected to work method was: Recreate the exact same partition table. (Reminder: it is the even the same physical disk.) dd back MBR dd back Windows image. But kinda surprisingly it failed with the above mentioned black...
  7. V

    VBR on System-Parition somehow not working

    Hallo Forum, once I've made a backup of my System-Partition of Windows XP 64 Professional including the MBR. As you can expect by this topic it doesn't work out as expected. To keep it short, after a lot of trouble I'm at the point where it seems that I have the VBR/Bootsektor at partition 2...
Top