Search results

  1. R

    Windows sort order messed up??

    in File Explorer in a separate folder: create 22 folders and 23 txt files name each txt file with a single valid non-alphanumeric ascii character !#$%&(),.'-;@[]^_`{}~+= name each folder with a single valid non-alphanumeric ascii character '-!#$%&(),;@[]^_`{}~+= . is not valid for folders I...
  2. R

    RE adding a partition to HHD that has 4

    So a dynamic disk is different than an extended partition and logical drives? And because I selected the whole unallocated portion it wants to create a dynamic disk instead of a extended partition and a logical drive. Do I have it right? Well, selecting 90000 instead of the full 99999 doesn't...
  3. R

    RE adding a partition to HHD that has 4

    My HDD has 4 partitions. System reserved C: for OS D: for data E: for storage I want to make another partition so I shrunk E and went to create the new partition. I rcvd this message: The operation you selected will convert the selected basic disk(s) to dynamic disk(s). If you convert the...
  4. R

    Windows magic - I have no idea what else call this

    thx - I don't think it is a fct of Ultraedit. it has to do with windows permissions. If I open a txt file in another folder (not owned) in the same path area with notepad then try to save it, Windoz won't let me. I can save it to my documents thou. Windows sees Ultraedit different than Notepad...
  5. R

    Windows magic - I have no idea what else call this

    I am logged in as Bill (an admin user). I tried to create a new txt doc in an install folder far down under Program Files (x86). My only rt clk option is new folder. I opened another txt file in that folder with Ultraedit (my default editor) and saved it as NOTES.txt in that folder. Now I can...
  6. R

    USB device not recognized

    that is a good theory, problem is if I plug it into the SAME MB ports except using the back addin 4 port adapter it works fine. There is something mysterious about the front panel adapter - which as far as I can tell is the same arrangement except there does not seem to be any capacitors on the...
  7. R

    USB device not recognized

    it is an NCP scanner. HWID = USB\VID_0403&PID_6001&REV_0400 The wallwart puts out 5V@500MA so pwr wise it is within USB2 specs. The system is reporting a code 43. If I plug this into ANY other USB port, USB3/2 or Root hub (USB2) it works. It is reported as a USB Serial Converter under Universal...
  8. R

    USB device not recognized

    Great theory, but it isn't a USB 3 device. HOWEVER, I did not specify that the device is a USB2 device so U would have no way to know that. Correct! A USB3 ports supply 1A, USB2 ports supply 0.5A. In order to connect to USB3 power U must have a USB3 device. If u plug a USB2 device into a USB3...
  9. R

    USB device not recognized

    I have a few usb ports on this computer - 2 on the front panel r driven via the std usb connector and 2 r driven via the USB3 connector on the MB which provides USB2 & 3. When I plug a certain device into the std ports I get the device not recognized. When I plug it into the usb3 ports...
  10. R

    A problem executing an html form on website

    I ran across a problem with my DT - this works fine on my LT. on this page -- androidfilehost dot com/?fid=9390355257214632011 there is a Begin Download link in the middle of the page. It is constructed as a form. When I click on it in FF, Chrome, or IE nothing happens. The other pure links on...
  11. R

    SOME links on website pages won't open in ANY browser

    thx for the reply. The website opens so the host file isn't stopping it - what does not work is the boxes at the bottom that open a drop down to select a file to download. i actually forgot about it because it seems to only happen on that site and i haven't been back to it. but it is still...
  12. R

    SOME links on website pages won't open in ANY browser

    thx for the reply the thing that confuses is that it works with any browser on my laptop - same OS, W7 ; same AV, Vipre; same network - and works with NO browser (IE, FF, Chrome, Waterfox) on my desktop. That eliminates the add-ons idea, and the website idea and points to a W7 config setting.
  13. R

    SOME links on website pages won't open in ANY browser

    OK - the LINKs that do not work r actually drop down menus. They work fine on my laptop so I assume it is a Windoz issue and not a website issue. ALL browsers ( FF, WF, Chrome, IE) do it on the desktop. They do not show the link in the status bar on either laptop or desktop. On the desktop, when...
  14. R

    SOME links on website pages won't open in ANY browser

    SOME links on website pages won't open in ANY browser. Firefox, Waterfox, Chrome, or IE. When I hover over the link nothing appears on the status bar. If I clk on it nothing happens. Other links on the webpage will work. They appear on status bar and open on clk. in particular...
  15. R

    Printing issue

    yeah, without a simple reg hack it appears the next thing is to recreate her acct. Since the ptr works on the admin acct it must be installed properly on the computer (4X). It is installed the same way on the other computers. The issue is - clone what? -- I still have no idea where the problem...
  16. R

    Printing issue

    3 computers - only one doing it. 3 users on that computer Admin, me, wife. If I copy file from wife to admin it will print when logged onto admin. It won't print from wife even if wife is an admin user. prints from other computers prints if I chg font in document. sometimes i get a printer not...
  17. R

    Can't install some programs

    Good suggestions: Been there done that ACT! 6 is an old version of a CRM (i think they r up to ACT! 12) that needs to be installed directly without the menu setup program (does not run in W7) and run in compatibility XP /3 and as admin. Didn't think of task manager -- but When I start the...
  18. R

    Can't install some programs

    All my units run W7. I have an old ACT! 6 program which installs and works on all but one machine. When I try to install it on this machine I get the UAC then a 'working' orb for about 5-10 sec then nothing. I recently reinstalled W7 on this machine and have many programs installed. No error...
  19. R

    Printing issue

    yes - same drvrs installed on other systems that work. This system prints certain files including DOC file with specific font. So I think that pretty much rules out connection issues and printer drivers. IMHO, there must be a registry entry that is messed up, but un-re install of MSO fixes...
  20. R

    Printing issue

    to clarify - print 1 doc with script font - then not print after chg font, then prt again when back to orig. note changing a format (spacing etc.) does not affect it.
Top