Admin question.

Discussion in 'Windows 7 Help and Support' started by jst42daytoo, Mar 22, 2010.

  1. jst42daytoo

    jst42daytoo New Member

    Joined:
    Oct 30, 2009
    Messages:
    110
    Likes Received:
    0
    I have an Admin acct..
    Yet when I try to do something I get a pop up stating that I need Administrator priveledges in order to do whatever.
    Howdo I fix this?
    Thanks.
     
  2. kemical

    kemical Windows Forum Admin
    Staff Member Premium Supporter Microsoft MVP

    Joined:
    Aug 28, 2007
    Messages:
    31,847
    Likes Received:
    1,568
    Agreed, it's the UAC asking for your permission. Check the above links.
     
  3. cybercore

    cybercore New Member

    Joined:
    Jul 7, 2009
    Messages:
    15,823
    Likes Received:
    321
  4. jst42daytoo

    jst42daytoo New Member

    Joined:
    Oct 30, 2009
    Messages:
    110
    Likes Received:
    0
    Respectfully disagree.
    UAC is already off.
    I am the admin. When I go into the control panel > log ons I am listed as the admin.
    Yet when I try to do anything I get told I don't have admin authority.
    Thanks.
     
  5. cybercore

    cybercore New Member

    Joined:
    Jul 7, 2009
    Messages:
    15,823
    Likes Received:
    321
  6. RAK

    RAK Extraordinary Member

    Joined:
    Jul 6, 2009
    Messages:
    2,502
    Likes Received:
    126
     
  7. kemical

    kemical Windows Forum Admin
    Staff Member Premium Supporter Microsoft MVP

    Joined:
    Aug 28, 2007
    Messages:
    31,847
    Likes Received:
    1,568
    Ah! ok sorry bout that.. Tell me, what is it your actually trying to do?
     

Share This Page

Loading...