another driver prob

Discussion in 'Windows 7 Help and Support' started by geordietaz, Oct 14, 2009.

  1. geordietaz

    geordietaz New Member

    Joined:
    Oct 14, 2009
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    i have just installed win 7 pro on my wifes advent t9402 pc i cant get win7 to play any sounds the card is a CMedia CMI9880L any help would be grateful
     
  2. Highwayman

    Highwayman Extraordinary Member

    Joined:
    Jun 3, 2009
    Messages:
    3,977
    Likes Received:
    112
  3. geordietaz

    geordietaz New Member

    Joined:
    Oct 14, 2009
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
  4. loathe

    loathe New Member

    Joined:
    Jan 16, 2009
    Messages:
    1,718
    Likes Received:
    66
    Hi and welcome to windows7forums.

    Are you on the RC? Maybe there is a driver for it in the RTM. First thing I would try if you havent already is run Windows update.
    Here is another thing you could try by someone else who has the same problem as you. Good luck.
     
  5. geordietaz

    geordietaz New Member

    Joined:
    Oct 14, 2009
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    nah its through microsfort partnership
     
  6. geordietaz

    geordietaz New Member

    Joined:
    Oct 14, 2009
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    cheers mate worked a treat got sound now and not so much sound coming from the wife your a life saver thanks again
     
  7. loathe

    loathe New Member

    Joined:
    Jan 16, 2009
    Messages:
    1,718
    Likes Received:
    66
    haha =D good news then.
     

Share This Page

Loading...