Audio driver help...

Discussion in 'Windows Vista Help and Support' started by Shanna1875, Jun 14, 2009.

  1. Shanna1875

    Shanna1875 New Member

    Joined:
    Jun 14, 2009
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    I've been having problems with my sound skipping every few seconds. Window Media Player said it was possibly the audio driver. I've been to several websites trying to find a solution that works correctly. No luck so far! Any suggestions?!

    Shanna
     
  2. Celestra

    Celestra Former Moderator

    Joined:
    Jan 15, 2008
    Messages:
    2,468
    Likes Received:
    14
  3. Shanna1875

    Shanna1875 New Member

    Joined:
    Jun 14, 2009
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    I have done step 2 & 3 and it didn't help, I'm still having the same problem
     
  4. Celestra

    Celestra Former Moderator

    Joined:
    Jan 15, 2008
    Messages:
    2,468
    Likes Received:
    14
    You have to download all your drivers after vista re-install. Chipset also.
     
  5. kemical

    kemical Windows Forum Admin
    Staff Member Premium Supporter Microsoft MVP

    Joined:
    Aug 28, 2007
    Messages:
    31,790
    Likes Received:
    1,563
    Did you un-install the original driver first?
     
  6. Celestra

    Celestra Former Moderator

    Joined:
    Jan 15, 2008
    Messages:
    2,468
    Likes Received:
    14
    What kind of computer do you have? Sony Vaio, Dell ? Was it upgraded from XP to Vista?
     

Share This Page

Loading...