Authentication problem

U

Unregistered

Guest
#1
After many problems with drivers and drives I successfully installed Vista yesterday and just love it...

But...in the attempts to install it which failed I inadvertently left the default "authenticate online" box ticked. Now that I have a successful installation it won't accept the Product Key, giving me an Error Code: 0X80072EFD. Presumably I have used up the number of attempts I am allowed.

I tried downloading it again using different email details but the server is too smart for that and will only let me order the CD, which is no good if I still can't authenticate it (I assume it will still have the same Product Key...)

Only have twelve days left now...can anyone help, please!

Max
 


U

Unregistered

Guest
#2
This appears now to be an access issue to the authenticating server.
Although I can access most of my websites, one in particular, Google, just won't load whereas XP has no trouble with it.

All very puzzling...

Max
 


Khan

New Member
#3
You're right that is very puzzling. have you tried to get any of the Vista Updates? What build are you using? --- NOTE: the product Key for Vista is good for 10 different computers. Once you Auth one... you can auth it as many times as you need to, just like XP.
 


#4
Many thanks Khan, but I am delighted to say on this Sunday afternoon that the authentication worked perfectly! Must have been some server problems yesterday.

I am so pleased, can have lots of fun now exploring this delightful new program...

Max
 


Khan

New Member
#5
Thrilled to hear it Max. Welcome to our happy club of Vista Users!!
 


This website is not affiliated, owned, or endorsed by Microsoft Corporation. It is a member of the Microsoft Partner Program.