Black screen after new install

Discussion in 'Windows 7 Help and Support' started by e8ghtball, May 2, 2010.

  1. e8ghtball

    e8ghtball New Member

    Joined:
    May 2, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    After a new windows 7 install I am having video problems. I was using successfully windows xp fine until this point. I have a geforce 9800 gt sc video card which seems to be having problems. When windows restarts my monitor is disconnecting from the pc. The monitor just flashes digital/analog. I ran safe mode and installed the [COLOR=#0072BC ! important][COLOR=#0072BC ! important]drivers[/COLOR][/COLOR] from the Manufacturer website but when I rebooted I get the same error. The computer does work with the on board video card. It will not load to safe mode with the geforce standalone video card but the video card does work for sure.

    Any help is appreciated
     
  2. cybercore

    cybercore New Member

    Joined:
    Jul 7, 2009
    Messages:
    15,823
    Likes Received:
    321
    Did it boot before you installed the driver ?

    If you can't boot to safe mode, that's the problem. When booting to safe mode, it doesn't load vga driver.


    Did you try the 7 DVD repair option ?


    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


    Try other driver versions from nvidia archive:

    NVIDIA Driver Downloads - Advanced Search
     
  3. Radenight

    Radenight New Member

    Joined:
    Nov 16, 2008
    Messages:
    4,525
    Likes Received:
    108
    Which version of the nVidia driver are you installing?
     

Share This Page

Loading...