Can't change install directory folder to a new location *WTF*

Discussion in 'Windows 7 Help and Support' started by Buchtis, May 19, 2009.

  1. Buchtis

    Buchtis New Member

    Joined:
    May 16, 2009
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Hi all,

    I'm trying to install Sony Vegas 9.0 Platinum to a specific folder that i've made in my computer, but when I click the 'change' icon on the installation nothing happens so I have to install it into the default directory which I don't want to do.

    Any help would be appreciated.
     
  2. reghakr

    reghakr Excellent Member

    Joined:
    Jan 26, 2009
    Messages:
    14,220
    Likes Received:
    180
    I don't understand what you mean by "changing icon"

    I always created partitions and as you know they all want to go to the C:\Program Files directory. When that box pops up, I simply change the C: to E: and install it there.

    What path are you trying to use?
     
  3. Buchtis

    Buchtis New Member

    Joined:
    May 16, 2009
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    It's in my default folder like C/Software/SonyVegas. I try and click change on the set up of Vegas and nothing happens, it won't let me change the damn folder.
     
  4. reghakr

    reghakr Excellent Member

    Joined:
    Jan 26, 2009
    Messages:
    14,220
    Likes Received:
    180
    I've had programs like that myself.

    Is there any reason you don't use the default C:\Program Files directory?
     
  5. Buchtis

    Buchtis New Member

    Joined:
    May 16, 2009
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Well I can but I like to have things organised so that'll be a last resort. Is there no way I can change it then? And is this a glitch or what. Thanks for your help.
     
  6. reghakr

    reghakr Excellent Member

    Joined:
    Jan 26, 2009
    Messages:
    14,220
    Likes Received:
    180
    I'm downloading it right now.

    will let you know.

    The first screen is just for unpacking the files. When the actually install starts, and says Verify Installation path, click the Browse button and choose the location you want.

    I had no troubles at all
     
    #6 reghakr, May 19, 2009
    Last edited by a moderator: May 19, 2009
  7. Mike2k

    Mike2k New Member

    Joined:
    May 17, 2009
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    I have had Win 7 give me warnings about installing outside of the Public --> Games folder for installing games. I don't know why. Still trying to get used to this whole structure, as I never used Vista
     
  8. Buchtis

    Buchtis New Member

    Joined:
    May 16, 2009
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    I lick the 'change' button to change directory and nothing happens, nothing at all. I'm wondering is this a bug on my system or what's happening, i'll post a screen shot tomorrow to show you what I mean.

    Also i'm using FireFox and sometimes the web page i'm browsing will go back with out me clicking back on it.
     
  9. reghakr

    reghakr Excellent Member

    Joined:
    Jan 26, 2009
    Messages:
    14,220
    Likes Received:
    180
  10. davehc

    davehc Microsoft MVP
    Premium Supporter Microsoft MVP

    Joined:
    May 1, 2008
    Messages:
    5,116
    Likes Received:
    301
    I am not familiar with the program but, when you get to the "change" item, is there not a box in the same vicinity, with the intended path showing? If so, you must delete that path and write in the path you want, THEN click change..??
     
  11. Buchtis

    Buchtis New Member

    Joined:
    May 16, 2009
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    O.K sorry about this but for some reason when I tried to take the screen shot and it worked. I don't know what I did as i've tried to restart the computer etc. before and it didn't work and now it does.

    And yes sorry for the spelling mistakes, it's 12:30 in the U.K and i've just finished my afternoon shift. Thanks for your help everyone although it seems a random problem.
     
  12. reghakr

    reghakr Excellent Member

    Joined:
    Jan 26, 2009
    Messages:
    14,220
    Likes Received:
    180
    That's how Windows works sometime

    Don't worry abut about the spelling mistakes, I use a program called IESpell and it checks my spelling , but often comes up and says finished.

    But then I look at the post and it says steers, when I meant Streets, so even this isn't foolproof.

    I'd hate to be without or I'd constantly be re-reading all my posts.

    After spell checking this post I made 4 errors.:eek:
     

Share This Page

Loading...