Display Goes Black

Discussion in 'Windows 7 Graphics' started by FSXGuy, Oct 5, 2009.

  1. FSXGuy

    FSXGuy New Member

    Joined:
    Oct 5, 2009
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Just installed Windows 64Bit RTM version and I am finding My Display goes Black ( Looks Like no input to the monitor) randomly for 1 second. I have a ATI Power Color 4890 Video card with the latest Win 7 Drivers from ATI- i5 Processor and Asus P7P55D Pro M board.
    Anyone else seeing this behaviour?

    Thanks

    Joe
     
  2. kemical

    kemical Windows Forum Admin
    Staff Member Premium Supporter Microsoft MVP

    Joined:
    Aug 28, 2007
    Messages:
    31,848
    Likes Received:
    1,568
    When do you see the os doing this? At which particular time?
     
  3. Judacator

    Judacator New Member

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    I have the same Problem I have a ASUS 4890 one of the new ones with the two red fans on it.
    I loaded Windows 7 64bit from windows xp 32 bit, with ISO file from student version, everything to load great
    but when i had to restart after windows wanted to after loading video drivers it went to a BLACK SCREEN with my cursor
    thats it, so I restarted in safe mode with networking, I looked on all the forums to find my fix to the problem and tried just about everything but im open for new ideas, so I removed the video drivers in safe mode and restarted the computer and Windows 7 loaded, and it found the video drivers automatically so it wanted to restart again so I did and then it went to a black screen again. so now i am stuck
     
  4. kemical

    kemical Windows Forum Admin
    Staff Member Premium Supporter Microsoft MVP

    Joined:
    Aug 28, 2007
    Messages:
    31,848
    Likes Received:
    1,568
    Do you know how fast the iso was burnt at? If it was any faster than 4x then that might be your problem?
     
  5. Judacator

    Judacator New Member

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    good idea

    I dont know how fast it was burt at I used that program microsft wanted me to the iso cd/dvd/ updater. I thought that could be it but its worth taking a chance, becasue I am all the way in windows 7 in safe mode and in normal mode. I should have made a data file with nero and put it on 4X
     

Share This Page

Loading...