display problem

wuz

New Member
#1
please somone help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

first ill start with my system

optoma projector HD-80 (1080p)
Denon 3808CI A/V reciever (1080p passthrough and upconvertion)
ATI 4879 X2 video card (HDMI capable)
AMD 940 Phenom II prosessor
Samsung 23" monitor

I first had windows vista installed (no problems) then i installed a fresh copy of windows 7 (oem copy supplied with purchase of computer)

i have my system set up as follows

-computer via dvi to monitor
-computer via HDMI to denon amp via HDMI to projector
note: video card has dual monitor output

both monitor and projector are set to 1080p resolution through windows and ati catalyst control centre. samsung monitor displays 1080p full screen no border but the projector has a black boarder all around
note: if im running any games out of windows i get the full image with no boarders

here is what i've done to isolate the problem

first unintall all video card drivers and reinstall.....no luck
second replace video card with ATI 4850 (HDMI also).....no luck
third swap the two monitor and projector outputs on the back of the video card........no luck
fourth go through ati catalyst control center and force a 1080p resolution in the settings ..........and u guessed it no luck
fifth i came up with the idea of plugging the computer right to the projector and skip the reciever just to check, and there it is full picture

so u would think its the amp although the firmware is upgraded and all my components in the system are 1.3a HDMI compatible.
i went and purchased a brand new pioneer reciever with HDMI and swaped it but the same exact boarder.

therefore i think that the problem is in the windows 7 because all these components worked fine togather before the new instulation of windows

please if u have any ideas or hopfully a solution let me know
 


#2
Just a suggestion... from a blog I posted a few mins ago:

"Administratitive Logs" Under Event Viewer / Custom Views
These logs show errors with drivers and hardware.
Atikmdag Error FINALLY resolved.
I've been pestered by this error in my Administrator log under Event Viewer for
3 months
I FINALLY found the Ati drivers that fixed it:
Download ATI Catalyst Drivers 9.9 Vista 64 - Technical Details - FileHippo.com
UploadBox :: Downloading 9-9_vista64_win7_64_dd_ccc_wdm_enu.exe
 


This website is not affiliated, owned, or endorsed by Microsoft Corporation. It is a member of the Microsoft Partner Program.