hauppauge 1800 &64bit

Discussion in 'Windows 7 Hardware' started by weissmertz, Nov 1, 2009.

  1. weissmertz

    weissmertz New Member

    Joined:
    Feb 28, 2009
    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    i have a hauppauge 18oo pcie tuner card .it worked fine w/ w7 7100 32 bit but now i have been tring to use it w/ the rtm 64bit cant get it to work even w/ the new drivers from hauppauge not sure if it is cause of 64 and 32 os differences really need some help been messin w/ this pc setup for about a month w/ all different kinds of problemsthought it was ready to put in the desk but the tuner obviously wasnt ready yet
     
  2. rggavwf

    rggavwf New Member

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    update driver

    Mine would not work in Windows Media Center. I went to computer, properties, and then to hardware devices. I then clicked my TV tuner card and updated drivers. I was then able to get my TV working in Windows Media Center. I have a Hauppauge 1600 installed in my PC. I don't use the software that came with the card.
     
  3. reghakr

    reghakr Excellent Member

    Joined:
    Jan 26, 2009
    Messages:
    14,220
    Likes Received:
    180
  4. weissmertz

    weissmertz New Member

    Joined:
    Feb 28, 2009
    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    thanks for the help ive come to the conclusion its the card sending it back to hauppauge for a new or refurbish of this one
     
  5. reghakr

    reghakr Excellent Member

    Joined:
    Jan 26, 2009
    Messages:
    14,220
    Likes Received:
    180
    Depending on how old the card is would suggest a new one.

    probably has better quality and the correct drivers.
     

Share This Page

Loading...