Help : Boot.ini issue on XP [Windows7 installed]

#1
Hi all, i got an XP installed on my C drive.. and about 2 weeks ago i installed the Windows 7 on D drive [which is additional partition of same Hard disk], to test it , anyway i finally formmated the D partition and deleted Windows 7. well - now in every time that my computer starts - im getting annoying 40 sec' choise between "Windows 7" and "Earlier edition of Windows".. despite of the permenent delition of Windows 7, -my boot.ini is seems to be just fine :
[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect
.. what sould i do ? :] thx you guys youre doin great job here!!!
 


PcBoyGeorge

Senior Member
#2
Well it looks like windows 7 is still in the boot loader and as default.

I only know from vista.

Try going to run and typing msconfig. If that works tell me and then i know.
 


#3
well , as i wrote - the boot.ini file is the same even in the msconfig.. any more suggestions ?
 


PcBoyGeorge

Senior Member
#4
well , as i wrote - the boot.ini file is the same even in the msconfig.. any more suggestions ?
When you go to msconfig is there a tab that says boot. Are you able to select options on it.
 


#5
well i cant choose anything exept the "check boot path" option..
 


This website is not affiliated, owned, or endorsed by Microsoft Corporation. It is a member of the Microsoft Partner Program.