Help! Internet wireless connection "connects" but no internet access

Discussion in 'Windows 7 Networking' started by ILoveKnowledge, Nov 27, 2011.

  1. ILoveKnowledge

    ILoveKnowledge New Member

    Joined:
    Mar 18, 2010
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Hi all! I was installing a software on my other laptop (it had SQL software with it) and I ran into some trouble as I got error problems that the installation of the software had failed and now whatever I do, I can't access the web! Sure enough, my wireless connection connects successfully and it indicates that I am on the "Internet" but every time I try to use either firefox or internet explorer to go to a web site, it says I don't have a connection. It is extremely
    odd and I don't know what it might be...

    Hopefully someone can help me out with this. Thank you ahead of time for your assistance.
     
  2. ILoveKnowledge

    ILoveKnowledge New Member

    Joined:
    Mar 18, 2010
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    thanks but I solved my issue. someone advised me to do a tcp/ip reset and I did so :)
     
  3. Trouble

    Trouble Noob Whisperer

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    13,845
    Likes Received:
    833
    Good to hear that you managed to resolve you issue and found a solution somewhere, even if it wasn't here.
    Thanks for posting back and updating your thread with the solution that worked for you.
    That's kind of a solution of last resort, but as long as it got the job done, that's the main thing.
    Good job and thanks again.
    Randy
     

Share This Page

Loading...