Help Me: Windows 7 doesn't recognize my hardware at all

Discussion in 'Windows 7 Hardware' started by Je taime, Jan 10, 2009.

  1. Je taime

    Je taime New Member

    Joined:
    Jan 10, 2009
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I have Windows XP and I did a clean install of Windows Beta 7 (it was a legit copy, not that that makes a difference). I have a Compaq nc6230. I was too lazy to make a partition, so no I can't dual boot into XP again

    My issues are for example, I hear no sound because my computer no longer recognizes my soundcard (SoundMax - but I forget the model). I cannot connect to the internet because the computer no longer recognizes my adapter (Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet). The XP drivers are there, and I would upgrade them to Vista, but what help is that when there's no device to assign them to?

    I could just use my system restore disk, but that's no fun. I'm determined to make this work. I love XP, but new shiny toys are fun!

    EDIT: Je t'aime's Computer Specifications



    If this helps any, it seems that my PCI Devices seem to be having the most trouble:

    Broadcom NetXtreme BCM5750 Gigabit Ethernet Controller
    HP PRO/Wireless 2200BG 3B Network Connection
    ATI Mobility Radeon X300 (M22) Video Adapter (the display works, but accelerated graphics do not)
    And my sound adapter (I have found out) is Intel 820 1FBM ICH6-M - AC'97 Audio Controller, not integrated into the motherboard - PCI

    Is this a motherboard driver issue? Any suggestions? If you can't tell, I'm a semi-noob
     
    #1 Je taime, Jan 10, 2009
    Last edited: Jan 11, 2009

Share This Page

Loading...