Help! :( Windows won't install.

Discussion in 'Windows 7 Help and Support' started by Dylan Colon, May 18, 2011.

  1. Dylan Colon

    Dylan Colon New Member

    Joined:
    May 18, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Hi everyone! I'm having a lot of trouble and I really don't know what to do. :(

    I'm installing Windows 7 x64, Ultimate on my new rig.

    Phenom II x4 965 BE 3.4ghz
    MSI 760GM P33 Mobo
    4GB DDR3 1333mhz RAM
    500GB Western Digital Blue HDD, SATA
    Radeon HD 6850 1GB

    Every time I try to install it, it tells me that I'm missing my CD/DVD Drivers. I don't have a CD or DVD drive, so I'm assuming it's talking about the RAID I have on my HDD. I've set that to AHCI, IDE, and RAID and none of them have worked.

    When the pop up comes up saying that it can't find the drivers, it takes me to a blank screen with 'browse' and other options to find the drivers. I put the RAID drivers for my mobo on a USB stick, and when I browse there it says there are no drivers.

    I'm installing through USB, and ripping directly from the ISO of the windows 7 ultimate disk.

    Help?!?! Thank you so much :)
     
  2. kaos

    kaos Senior Member

    Joined:
    May 9, 2011
    Messages:
    1,747
    Likes Received:
    33
    did u just drag and drop the iso on to the usb?
     
  3. Dylan Colon

    Dylan Colon New Member

    Joined:
    May 18, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    I opened the ISO and dragged the contents of the ISO onto the USB.
     

Share This Page

Loading...