Help with audio

Discussion in 'Windows Vista Installation' started by babygirl07, Feb 23, 2008.

  1. babygirl07

    babygirl07 New Member

    Joined:
    Feb 23, 2008
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Hey can someone help, i try upgrading my vista home premium as soon as i was finish i saw a red x over my speaker stating no audio output device can someone help i try almost everything.:frown: i have no idea what else to do:confused:
     
  2. superbill

    superbill New Member

    Joined:
    Feb 6, 2008
    Messages:
    774
    Likes Received:
    1
    Hi babygirl07

    What exactly were you upgrading from and too?
    Were you upgrading from xp to vista home premium or from vista basic to vista home premium or from vista home premium to a vista sp1 build?.
    Also what spec. is your system? i.e. make ,model, etc,
     
  3. kemical

    kemical Windows Forum Admin
    Staff Member Premium Supporter Microsoft MVP

    Joined:
    Aug 28, 2007
    Messages:
    31,829
    Likes Received:
    1,565
    Hi and welcome,
    try going to 'Device manager' and looking in there. If you see a yellow question mark you may need to re-install the audio driver. If not, try clicking 'Roll back driver'... Let me know how this goes.. :)
     
  4. Celestra

    Celestra Former Moderator

    Joined:
    Jan 15, 2008
    Messages:
    2,468
    Likes Received:
    14
    Hi!!!! I just got through with the problem. I believe it has something to do with the recent Microsoft Updates. When I returned my computer back to factory settings my speakers came back, no further problems. After huge updating from Microsoft, I've noticed funny configurations and growths from my adapters. Don't except optional updates, and check for compatibility even with auto-updating.
     
  5. babygirl07

    babygirl07 New Member

    Joined:
    Feb 23, 2008
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Thanks

    Hey every one thanks for ur advice but i finally got through all i did was uninstall sigma high definition audio and restart my computer when i did that the sound automatically came back. And sigma was reinstall automatically.:p:eek:
     

Share This Page

Loading...