Windows 7 I'm Furious

Discussion in 'Windows Games' started by Firecracker, Jan 20, 2011.

  1. Firecracker

    Joined:
    Jan 19, 2010
    Messages:
    405
    Likes Received:
    4
    I'm Furious as to why Game company's like EA and Activision are allowed to release Game patches that are 2.5GB every month and force us to download them. I dunno why this BFBC2 patch is huuuuge when it contains half a dozen patches. It doesn't help with Australia having the rubishest internet in the world and takes the government 10 years to fix it. Australian cable and ADSL get up-to 24Kbit/s I have downloaded the Patch 4 times and everytime it drops out at 1.5GB with it saying that it loses connection to the server. Everything is fine computer works, Internet connection is fine, Firewalls not having any effect. I Just want to start resume the download from it left off:mad: I don't want to start the download all over again to find out it will do it again!

    Otherwise I'm just going to toss the game and the computer out:mad: I'm Just fed up with Problems after another:mad:

    Been to EA phone support and they just told be to go away and to suck it up. Others on the forum are rude as hell and don't want to hear my problem or even be bothered to help. So I came back here.
     
  2. cybercore

    cybercore New Member

    Joined:
    Jul 7, 2009
    Messages:
    15,823
    Likes Received:
    321
    Same with Steam, they set the rules you have to comply with. Their final word is want to use their systems get a good internet connection because their patches are vital.

    With EA games navigate to the game's folder and rename the updater file to .old.
     
  3. Firecracker

    Joined:
    Jan 19, 2010
    Messages:
    405
    Likes Received:
    4
    What does that accomplish by renaming the file. I have got into the install info file (where it checks to see if the game is updated and changed the XML code to what the latest update version is) So now I can get into the sigleplayer game, But I can't Join a server or if I do I get kicked saying I have an old version and need to update. Steam is a little different. The updates are small, and if something happens they just pick up from the last point. It doesn't work like that when dowloading .zip files from the webiste. The inbuilt updater for the game just fails after 2Mb everytime saying what is say when you do it from their site.
     
  4. cybercore

    cybercore New Member

    Joined:
    Jul 7, 2009
    Messages:
    15,823
    Likes Received:
    321
    With multiplayers you'll have to get the updates, no other way.


    Yea, it's much better but still I hear people complain about having to wait on slow connections.
     
  5. Firecracker

    Joined:
    Jan 19, 2010
    Messages:
    405
    Likes Received:
    4
    That's what I'm trying to do, is get the update but it fails either way :(



     
  6. Firecracker

    Joined:
    Jan 19, 2010
    Messages:
    405
    Likes Received:
    4
    Found you can finnish it through uTorrent but when I drag it into utorrent I get an error: "Unable to load Not enough storage to Proccess this cammand. !" the disk has 50% free of 250GB:mad:
     
  7. kemical

    kemical Windows Forum Admin
    Staff Member Premium Supporter Microsoft MVP

    Joined:
    Aug 28, 2007
    Messages:
    31,790
    Likes Received:
    1,563
    EA are well known for releasing unfinished games...:mad:
     
  8. Elmer

    Elmer Extraordinary Member

    Joined:
    Mar 5, 2010
    Messages:
    3,873
    Likes Received:
    284
    Can you not use a download manager? (I dunno, don't do games!)
     
  9. cybercore

    cybercore New Member

    Joined:
    Jul 7, 2009
    Messages:
    15,823
    Likes Received:
    321
    That's the problem, no download managers, you have to get updates through their system. : )
     
  10. Elmer

    Elmer Extraordinary Member

    Joined:
    Mar 5, 2010
    Messages:
    3,873
    Likes Received:
    284
    That clears that one up then!! Now I really understand the problem. : )
     
  11. ChrisRich

    ChrisRich New Member

    Joined:
    Apr 13, 2010
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    I would just suck it up and set the update to download at night while I'm sleeping. There isn't much you can do if you need to have the update to play the game. Look at the bright side, It's not like you have to use an old dial up connection to get the update and suffer the equivalent of a dodgy internet fax speed.

    EDIT: Wait 2GB?!?!? All the patches out there on the torrents are ~256mb?! Do a google search for "BFBC2 torrent" and you'll see what I mean?

    If you're not loading a proper torrent into microTorrent it will give you that "not enough space to complete" error because your not giving it a real command file. Let us know if you need more help with it?
     
    #11 ChrisRich, Jan 21, 2011
    Last edited: Jan 27, 2011
  12. Grub

    Grub Well-Known Member

    Joined:
    May 25, 2010
    Messages:
    569
    Likes Received:
    8
    Yeh dude, EA huh? What happened there?

    I have to agree its a bit of a pain. Its a fairly big update.

    Sounds like you should come over to ArmA 2. A nice dose of realism, great SP missions user made and otherwise and really enjoyable MP, again user made and otherwise.

    Mods out the wazoo. Everything from complete game overhauls to sound and effects. All quality.

    It also has a great editor so you can make your own missions.

    BIS look after their community, updates are frequent and will only stop when the game is completely flawless.

    regards,
    Sad little fanboi....lol
     
  13. Firecracker

    Joined:
    Jan 19, 2010
    Messages:
    405
    Likes Received:
    4
    After it failed I just ran it through utorrent, to finnish the remaining download. But I got all that mighy CoD:BO update, So I just took it to the computer store where I work and downloaded it all there on a 1Gig connection. took like 4 hours to do all my games :)
     
  14. Grub

    Grub Well-Known Member

    Joined:
    May 25, 2010
    Messages:
    569
    Likes Received:
    8
    You should have just done that then ;)
     

Share This Page

Loading...