Installing vista WITH win7? [Will it cause problems?]

Discussion in 'Windows 7 Installation' started by Imagination, Dec 19, 2009.

  1. Imagination

    Imagination New Member

    Joined:
    Sep 26, 2009
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    I have windows 7 professional on my desktop at the moment, but im having some trouble with certain programmes that arent compatible.
    [Yes ive tried to run as admin and use the compatability thing all failed]

    I have a vista vista ultimate 32bit dvd that I was using before I took it off so I could just have windows 7


    I am going to partition my hard drive and install vista on a partition.

    Will this cause any problems?
    With the bootmgr?

    I remember'd seeing something like this and a high-post count member said not to install XP after windows 7 :confused:


    Helpp
    thanks
     
  2. reghakr

    reghakr Excellent Member

    Joined:
    Jan 26, 2009
    Messages:
    14,220
    Likes Received:
    180
    Fo yuou only have one hard drive?

    Could you please fill in your computer specs in the UserCP link at the top left hand side of the page.

    Then click Edit Your Details.

    This freeware program will give you all the information you will need:

    SIV (System Information Viewer) 4.03
     
  3. Imagination

    Imagination New Member

    Joined:
    Sep 26, 2009
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    SIV - System Information Viewer V4.04 xxxx-PC::xxxx
    Windows 7 x64 Professional (Single User) V6.01 Build 7600 Packard IXTREME xxxx-PC::xxxx English (0x0809) United Kingdom (44)
    Workgroup WORKGROUP [800MHz DDR2 RAM] PCI-Express x8 (x16) FSB:DRAM 5:6

    Resource Usage 39% [1] Current Free Maximum
    System Physical Memory 1.60GB 706.30MB 4.00GB
    System Paging File 1.91GB 6.09GB 8.00GB
    System File Cache 1.81GB 2.19GB 1.88GB

    CPUs 4 Chips 1 HDDs |Y| NA |U| |U|

    Sensor ITE IT8718F-07 |Y| MB 37.0°C (37-39)|Y| I/O +3.28 |Y| PSU +6.85 +12.35 DDQ +1.14 |Y| Fans 1,409 0 0

    Processor FSB CPU Utilisation Volts Temp APIC Socket 775 FC-LGA6 Pentium Dual-Core E5500 (Wolfdale) 2.33GHz [C1]
    CPU-0 2.33GHz x7 333MHz U 6% I 2% 1.13 47°C 0.0.0 Technology 45nm Family 6 Model 23 (17) Stepping 7 Revision 05
    CPU-1 2.33GHz x7 333MHz U 3% 1.13 40°C 0.1.0 CPUs 4 Cores 4 Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8200 @ 2.33GHz
    CPU-2 2.33GHz x7 333MHz U 4% K 2% I 1% 1.13 42°C 0.2.0 L1 Code Cache 8-way 64-byte 32KB Core 1.07 volts
    CPU-3 2.33GHz x7 333MHz U 8% K 2% 1.13 41°C 0.3.0 L1 Data Cache 8-way 64-byte 32KB [3/3] Temp 19.0°C (19-22)
    L2 Unified Cache (2) 8-way 64-byte 2MB [14] Fan 1,409 RPM
    [Cache-0 Latency] [MMX SSE4.1 XD]

    [ OK ] [ Copy ] [ System] [Machine] [Sensors] [USB Bus] [Network] [ SMART ] [Volumes] [ Wi-Fi ] [PCI Bus] [ About ] [ Help ]


    Yes one hard drive..640GB.


    Thanks
     
    #3 Imagination, Dec 19, 2009
    Last edited: Dec 19, 2009
  4. reghakr

    reghakr Excellent Member

    Joined:
    Jan 26, 2009
    Messages:
    14,220
    Likes Received:
    180
    No I need you to look at all screens and gather the information to input in the field Edit my Details
     
  5. Imagination

    Imagination New Member

    Joined:
    Sep 26, 2009
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Cant you just tell me if it will do anything?
    All the informations there..
     
  6. Imagination

    Imagination New Member

    Joined:
    Sep 26, 2009
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    I thought it had something to do with windows seven not the installed-after OS.

    Thanks, ill get to it ^.^
     

Share This Page

Loading...