Internet Explorer Error

Discussion in 'Windows 7 Help and Support' started by Dapuma, Jul 31, 2009.

  1. Dapuma

    Dapuma New Member

    Joined:
    Jul 3, 2009
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    I keep getting an error when I start IE 8. It has done this since I installed W7 and even though I use Firefox I'd like to know what is causing the problem if anyone knows.


    [​IMG]
     
  2. jeradw

    jeradw Senior Member

    Joined:
    May 8, 2009
    Messages:
    474
    Likes Received:
    6
    #2 jeradw, Jul 31, 2009
    Last edited: Jul 31, 2009
  3. textureDnB

    textureDnB New Member

    Joined:
    Jun 29, 2009
    Messages:
    652
    Likes Received:
    6
    32 or 64 bit IE? Any possible toolbar or add on to be blamed? Does this error prevent IE from running?
     
  4. Dapuma

    Dapuma New Member

    Joined:
    Jul 3, 2009
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Running 64 Bit Build 7100

    No addons running.

    After I click on the window IE runs fine as long as you don't open a new tab or window.

    I haven't Tried reinstalling IE I may try that now.
     
  5. textureDnB

    textureDnB New Member

    Joined:
    Jun 29, 2009
    Messages:
    652
    Likes Received:
    6
    Are you running the 64 bit IE as well there are two in 64 bit W7 32 bit and 64 bit. I personally simply forget IE is even installed which solves alot of problems for me.
     

Share This Page

Loading...