Links don't open in browser?

Discussion in 'Windows 7 Help and Support' started by MikeHawthorne, Aug 31, 2012.

  1. MikeHawthorne

    MikeHawthorne Essential Member
    Microsoft Community Contributor

    Joined:
    May 25, 2009
    Messages:
    6,045
    Likes Received:
    300
    Hi

    This is probably related to Live Mail but maybe Chrome, I'm not sure what is going on.

    When I click on a link in mail, Chrome opens, and the page sits there loading forever.

    If I copy the link from the top of the page and paste it into a new tab it opens instantly, while the other page is still sitting there loading.

    This is exactly the same link it both tabs!

    I have no idea what could cause this.

    Anyone have any ideas?

    Mike
     
  2. JiggSaww

    JiggSaww New Member

    Joined:
    Jul 13, 2012
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    probably not related but it may be worth a try. i have firefox and since a few days ago i click a link in mail and it'll take forever loading. i click the stop button, the the reload button and the page loads. you can try what i've been doing to see if you have a similar problem in chrome.
     
  3. Pauli

    Pauli Extraordinary Member
    Premium Supporter

    Joined:
    Mar 1, 2012
    Messages:
    2,499
    Likes Received:
    211
    Deleted by poster.
     
    #3 Pauli, Aug 31, 2012
    Last edited: Aug 31, 2012
  4. MikeHawthorne

    MikeHawthorne Essential Member
    Microsoft Community Contributor

    Joined:
    May 25, 2009
    Messages:
    6,045
    Likes Received:
    300
    Thanks

    I'll give that a try.

    Mike
     
  5. Adamsappleone

    Adamsappleone U.S.Navy D.A.V.

    Joined:
    Aug 2, 2009
    Messages:
    1,662
    Likes Received:
    122
    Hi Mike,

    Have you checked in your Chrome "options" settings on how/where links are opened?

    Don
     

Share This Page

Loading...