Localhost just stops working

Discussion in 'Windows Vista Networking' started by Johnain, Jul 8, 2008.

  1. Johnain

    Johnain Senior Member

    Joined:
    May 9, 2008
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    When I am away from home I often have no access to the Internet. But it never used to matter because my laptop was XP and I used localhost/hosts/127.0.01 and virtual hosts in Apache to work on the train whilst travelling etc with my website development stuff.

    Until I installed Vista Ultimate.

    Now it works for long enough to get me going. And then it just dies. It unhelpfully tells me I am not connected to the Internet. I know that ... that is why I am using my localhost and apache service.

    Anyone encountered this and solved it? Sometimes a reboot helps, but it is not a practical option and does not address the issue.
     
  2. kemical

    kemical Windows Forum Admin
    Staff Member Premium Supporter Microsoft MVP

    Joined:
    Aug 28, 2007
    Messages:
    31,796
    Likes Received:
    1,563
    Is there nothing on the Apache website that will help, like a FAQ or something?
     
  3. W3000x2VHP

    W3000x2VHP New Member

    Joined:
    Aug 18, 2008
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Hi Johnain

    Are you still having trouble with this?

    What happems if you 'ping' localhost? Or 127.0.0.1?
     
  4. Johnain

    Johnain Senior Member

    Joined:
    May 9, 2008
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Hi W3000x2VHP

    Thanks for that. Sorry to be so long in replying ... I have been on holiday beyond InternetLand ... scary;

    The problem appears to have gone away. More worrying than if I had solved it.

    I get a solid response when I ping Localhost

    But thanks anyway
     

Share This Page

Loading...