motherboard changed Windows 7 license invalid

Discussion in 'Windows 7 Help and Support' started by gidf, Feb 15, 2010.

  1. gidf

    gidf New Member

    Joined:
    Feb 13, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    I put a new motherboard with faster processor using same HD with Win 7 on. Win 7 did not boot up, no problem as I figured the drivers from the old board didn't work with the new, so I reinstalled Win 7 again and no problem until it went to validate the license and it says my license is invalid now. Does anyone know what's up. You can't believe how pissed I am and ready to go back to XP.:mad: Oh, also forgot to mention I called the windows support that the pop up said to use. After waiting 45 minutes I got a real person and told him the problem, he put me on hold for another 5 minutes then came back and said that I have to go through the windows licensing group. I asked him if I will get a real person and he said yes. I got connected and it was a computer generated message and asked if I had Windows XP!, I said no, then it asked if I had some kind of servers and other hardware I never heard of, no Windows 7 ever came up so I just hung up, what a bunch of slim bags and I paid $150 for Windows 7 home premium and can't even install it on one computer.:mad:
     
    #1 gidf, Feb 15, 2010
    Last edited: Feb 15, 2010
  2. brianzion

    brianzion Senior Member

    Joined:
    Dec 7, 2009
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    help

    speak to Microsoft and tell them you upgraded your board when you install 7 windows new anti piracy system is in place they copy your board details so you cant take the key to another pc:eek: the chip has a unique code
     
  3. Super Sarge

    Super Sarge New Member

    Joined:
    Jun 4, 2009
    Messages:
    1,737
    Likes Received:
    64
    Thats right if you call the number MS has for validation explain what you did they will give a new code on the phone to install
     
  4. brianzion

    brianzion Senior Member

    Joined:
    Dec 7, 2009
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    help

    umm well i can understand your pissed but you will have to try again my friend:confused:
     
  5. gidf

    gidf New Member

    Joined:
    Feb 13, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    I called them

    In my post I stated I already called them and they didn't have the foggiest idea what I was talking about so he put me through the Windows validation dept. or whatever and I got a computer that asked if I was using XP and I said no then rambeled on other servers, etc. that I didn't know what the computer was talking about. There was no Windows 7 selection. I wasted 45 minutes of my phone time. To repeat, I called them, the person didn't know anything and put me to a computer that was for something totally different. I called the same number on the pop up menu when it checks for a valid license, same number. The license is for one computer and I can't use it on one computer so I think a class action law suit is in order, if not already started.
     
  6. brianzion

    brianzion Senior Member

    Joined:
    Dec 7, 2009
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    help

    Quick start: Activation FAQ see if this link can help you its for vista also try this link for help Windows Vista Activation FAQ
     
    #6 brianzion, Feb 15, 2010
    Last edited: Feb 15, 2010

Share This Page

Loading...