No switch between system

Discussion in 'Windows 7 Help and Support' started by Starec, Jan 9, 2011.

  1. Starec

    Starec New Member

    Joined:
    Jan 9, 2011
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    [lang=sk]
    Zdravím.
    Mám problém, vlastne sa objavil po roku znova. Mám HHD rozdelený na dva časti, disk C: a D: Na C: mám nainštalovaný Win7, na D: Win XP. Win7 som mal nastavený, aby nabehoval ako prvý, pokiaľ sa neprepnem na XP. V čom je problém : pred pár dňami mi zmizla možnosť prepínania medzi diskami. Jednoducho mi nabehne Win7. Asi pred rokom som to tiež riešil, lebo sa to stalo tiež. Niekto mi poradil , aby som systém skúsil opraviť z pôvodneho DVD. Vtedy to pomohlo. Naskočilo to a znova som sa mohol prepínať medzi diskami. Teraz som to skúsil znova, ale nepomohlo to. Mohol by mi niekto poradiť čo s tým, dosť ma to sere, lebo nemôžem používať zariadenia, ktoré podporujú iba XP ovládače.
    Poznámka: Keď sa mi to podarilo pred rokom opraviť a bolo všetko OK, tak som si urobil zálohu botovania z Win7. Sú tam dva zložky: Boot, NTS a jeden súbor Bootmgr, ale neviem čo stým, či sa to da cez to opraviť
    Prosím o radu. Vopred dík.

    Kurnik dako to rozhadzuje kodovanie.
    [/lang]
     
    #1 Starec, Jan 9, 2011
    Last edited by a moderator: Jan 9, 2011
  2. patcooke

    patcooke Microsoft MVP
    Staff Member Premium Supporter Microsoft MVP

    Joined:
    May 16, 2010
    Messages:
    5,456
    Likes Received:
    268
  3. Starec

    Starec New Member

    Joined:
    Jan 9, 2011
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    [langtitle=sk]Re: No switch between system[/langtitle]

    patcooke dík. Tvojou radou si mi pridal síce trocha starosti, ale konecne to mám OK. Ja som ten program mal ulozeny, takze som to hned nahodil, ale ze neovládam GB jazyk, tak som mal problémy ako to zvládnut. Ako som zistil je to výborný programcek, len skoda, ze do neho nie je preklad. Takze som sa zním natrápil, dokonca som to dáko zmrvil, ze uz mi neslo nahodit vobec nic. Nad ránom asi o 4 hod sa mi to podarilo znovu dat do poriadku.
    Takze este raz dík a som o nieco múdrejsí.

    PS: písem bez dialektriky, lebo mi pri prvom príspevku to stále rozhádzalo.
     
  4. Starec

    Starec New Member

    Joined:
    Jan 9, 2011
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    [langtitle=sk]Re: No switch between system[/langtitle]

    [lang=sk]patcooke dík. Tvojou radou si mi pridal síce trocha starosti, ale konecne to mám OK. Ja som ten program mal ulozeny, takze som to hned nahodil, ale ze neovládam GB jazyk, tak som mal problémy ako to zvládnut. Ako som zistil je to výborný programcek, len skoda, ze do neho nie je preklad. Takze som sa zním natrápil, dokonca som to dáko zmrvil, ze uz mi neslo nahodit vobec nic. Nad ránom asi o 4 hod sa mi to podarilo znovu dat do poriadku.
    Takze este raz dík a som o nieco múdrejsí.

    PS: písem bez dialektriky, lebo mi pri prvom príspevku to stále rozhádzalo.[/lang]
     
  5. Starec

    Starec New Member

    Joined:
    Jan 9, 2011
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Re: [langtitle=sk]Re: No switch between system[/langtitle]

    [lang=sk]Daco tu blbne, asi kodovanie, neda sa pisat. Dik za pomoc je to OK.[/lang]
     
  6. Starec

    Starec New Member

    Joined:
    Jan 9, 2011
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Re: [langtitle=sk]Re: No switch between system[/langtitle]

    [lang=sk]Prosím moderátora, aby tie zmätky tu vymazal, prípadne všetko. Problém je vyriešený.[/lang]
     

Share This Page

Loading...