No System Properties after installing Win 7 SP1

Discussion in 'Windows 7 Installation' started by bertikul, Aug 15, 2011.

  1. bertikul

    bertikul New Member

    Joined:
    Aug 15, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Hi all

    After installing windows 7 x64 SP1 (Service pack only), System properties box/window won't open. As usual I right click on "Computer" - select "Properties" but nothing happens. There is a "Properties" option in right click menu, but it doesn't open anything.

    There are other options I can not change like some Taskbar Properties options, I can install but when I click on Controll Panel -unisntall a program - nothing happens..... It looks like my Administrator account is kind of "limited". I double checked and it IS a Admin account.

    Then I enabled Hiden Adminstrator account using windows 7 DVD Command Prompt. Still have exactly the same proplems as with my account.

    Laptop came with Windows 7 Home premium preinstalled OEM Asus. Its a genuine copy straight from the manufacturer. I never reinstalled windows 7. I didn't have to, just working fine since always untill....Sp1 install

    Sp1 exe file downloaded from microsoft

    tried sfc /scannow with no success

    Anyone can HELP Please


    laptop Asus M60j
    Win 7 Home Premium x64 (OEM Asus)
    I7 720M
    4 Gb Ram
     
    #1 bertikul, Aug 15, 2011
    Last edited: Aug 15, 2011
  2. bertikul

    bertikul New Member

    Joined:
    Aug 15, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Tried a lot of things but nothing worked. I did a Repair Install and that fixed everything.
     

Share This Page

Loading...