nvidia 7300le problem

Discussion in 'Windows 7 Graphics' started by sharifloo, Oct 12, 2009.

  1. sharifloo

    sharifloo New Member

    Joined:
    Oct 11, 2009
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    i'm using nvidia 7300le 256 pci.
    in windows xp my vga detected as 256mb video card but now it is detected as 128mb vga with 64mb vram.
    i searched the web and some body told me to update driver. i used win vista update driver but no thing changed. i need to restore my vga to 256mb to install some of graphical softwares and games.
    please help me to solve this problem and have a 256 vga on win7.

    why xp detects 256 and (7 and vista) detects 128?
     
  2. reghakr

    reghakr Excellent Member

    Joined:
    Jan 26, 2009
    Messages:
    14,220
    Likes Received:
    180
    Give this download a try: for the the official Windows 7 driver.

    NVIDIA DRIVERS 191.07 WHQL

    Go to Control panel > Programs and features and uninstall the current drivers.

    If they are not listed there, go to Device Manager select the video card and choose uninstall.
     
  3. sharifloo

    sharifloo New Member

    Joined:
    Oct 11, 2009
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    my problem did not solve

    i have downloaded the required update. uninstall and reinstall the update. but my problem did not solve.
     
  4. reghakr

    reghakr Excellent Member

    Joined:
    Jan 26, 2009
    Messages:
    14,220
    Likes Received:
    180
    Did you uninstall the old drivers first from Programs & Features or Device Manager.

    Did you reboot?
     

Share This Page

Loading...