Please help Lot of BSOD's

krishna

New Member
Hi everyone i am new to this forum,
Please help me identify the problems which is causing blue screens, i tried , cant figure it out so kindly help me in resolving this issues.
Thank you all.
OS Windows 7 Ultimate 32bit
CPU Amd Athlon 64 x2 dual core 6000+ 3GHz
Motherboard ASUS M2A Vm-HDMI
Memory 4GB (4X1024) Dual-Channel DDR2
Graphics Card Sapphire Radeon HD 5670 512mb
 

Attachments

  • dumps.rar
    296.2 KB · Views: 280
Last edited:

TorrentG

Banned
Sure thing, you're welcome. If you still have issues, post new crash dumps.

And also, download and run CPU-Z. Post a screen shot each of the spd and memory tabs.

But ya, the above should set it all up well.
 

krishna

New Member
hello everyone i am still getting bsod's i uploaded new dump files and cpu-z screen shots, please help me to figure this out . thank you
 

Attachments

  • gpu.png
    gpu.png
    68 KB · Views: 433
  • slot2.png
    slot2.png
    73 KB · Views: 458
  • slot4.png
    slot4.png
    75.9 KB · Views: 302
  • dumps.rar
    44.6 KB · Views: 226
  • cpu.png
    cpu.png
    80 KB · Views: 466
  • slot3.png
    slot3.png
    74.5 KB · Views: 417
  • slot1.png
    slot1.png
    79.6 KB · Views: 427
  • memory.png
    memory.png
    66.2 KB · Views: 422

TorrentG

Banned
Go into the bios and Load the Optimized Defaults on the first page. Save.

Your memory is very underclocked, working too slowly and also causing crashes.

Your pc will work faster like this too, as a side benefit. :)

Please post a new screen shot of the memory tab when done.
 

krishna

New Member
Hello TorrentG thankyou once again for your quick reply:D ,i had gone to bios and loaded save defaults , but there is no difference afterwards , cpu-z reading is same, in bios there is option save defaults, is that the same one u said or optimized defaults is other one? :confused: plz clarify me, iam uploading my mother board image , thank u again.:)
 

Attachments

  • mboard.jpg
    mboard.jpg
    78.5 KB · Views: 353

TorrentG

Banned
You're welcome. You posted the wrong tab. Please post the memory tab instead.

Optimized Defaults is the one you want to load, then save.
 

krishna

New Member
iam posting mem tab dram freq is generally 200mhz and is changing iam posting varied dram freq. thank u.
Sorry but i cant find any optimized defaults in bios settings , there is only load defaults in bios ,call you help me to figure it out thank you
 

Attachments

  • new mem4.png
    new mem4.png
    53.8 KB · Views: 363
  • new mem1.png
    new mem1.png
    65.5 KB · Views: 385
  • newmem2.png
    newmem2.png
    69.5 KB · Views: 417
Last edited:

TorrentG

Banned
You just posted 3 different CPU-Z memory tabs. Please post exactly what it looks like now for the memory tab. Just 1 screen shot.
 
Last edited:

krishna

New Member
hello TorrentG i figured it out my system was actually in power saving mode that why d-ram is changing , i changed power plan to high performance and every thing is fine now i will upload cpu-z images , but there is prob now my cpu cores are runing at 50c at idle is there any solution that i can get this in balanced power mode :confused:. thank u
 

Attachments

  • sen.png
    sen.png
    65.5 KB · Views: 353
  • pow.png
    pow.png
    178.5 KB · Views: 378
  • cpu.png
    cpu.png
    76.6 KB · Views: 382
  • mem.png
    mem.png
    70.2 KB · Views: 407
Top