pls help

Discussion in 'Windows 7 Installation' started by cbogz, Nov 14, 2009.

  1. cbogz

    cbogz New Member

    Joined:
    Nov 14, 2009
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    can anyone help.. everytime i install windows 7 x64 i always got blue screen i dunno why it appears... it appears during the finalization of the installation.....here are the specs of my pc.....

    Athlon64 X2 5000+
    4x 2gig ddr2 ram
    seagate 80 gig ATA
    Asus M2A-VM board
    Samsung DVDRW

    thanks in advance...
     
  2. tblount

    tblount New Member

    Joined:
    Sep 27, 2009
    Messages:
    3,537
    Likes Received:
    64
    Is this a clean install? Is this a factory disk?

    At what point does it fail?
     
  3. cbogz

    cbogz New Member

    Joined:
    Nov 14, 2009
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    it occurs during the last phase of the installation.... i think its finishing or finalization
    ..... but when i install 32 bit of win7 it works fine but when i install 64 bit version it has errors and have blue screens...
    like when i install vista x64 i have the same problem... pls help... thanks
     
  4. tblount

    tblount New Member

    Joined:
    Sep 27, 2009
    Messages:
    3,537
    Likes Received:
    64
    Unless you have 4+ GB ram there is no advantage to install 64 bit.
     
  5. cbogz

    cbogz New Member

    Joined:
    Nov 14, 2009
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    i have 8 gigs of ram... i tried using 2 gig during installation and it works but when i put back all the remaining ram sticks the blue screen appears again... so i remove it again and windows says in the desktop that... windows recover from critical error i think.... and this also appear in that box...

    Problem signature:
    Problem Event Name: BlueScreen
    OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1
    Locale ID: 1033

    Additional information about the problem:
    BCCode: 116
    BCP1: FFFFFA80042F8280
    BCP2: FFFFF88003A3B7F8
    BCP3: 0000000000000000
    BCP4: 0000000000000002
    OS Version: 6_1_7600
    Service Pack: 0_0
    Product: 256_1

    Files that help describe the problem:
    C:\Windows\Minidump\111509-16863-01.dmp
    C:\Users\bxell_nash\AppData\Local\Temp\WER-35880-0.sysdata.xml

    pls help me so that i can use all my rams
     
  6. tblount

    tblount New Member

    Joined:
    Sep 27, 2009
    Messages:
    3,537
    Likes Received:
    64
    Probably have to go into your bios and reset to factory setting... or maybe even clear your cmos.
     

Share This Page

Loading...