problema cu placa video:ATI RADEON HD 3450

Discussion in 'Windows 7 Hardware' started by muzicianul, Feb 13, 2010.

  1. muzicianul

    muzicianul New Member

    Joined:
    Feb 13, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    am si eu o problema cu placa video:ATI RADEON HD 3450 cred..

    am un AMD ATHLON 5400+,2,8 Ghz procesorul; RAM:4 GB; VIDEO:512 MB;

    mi-am instalat win 7 PE 64 BITI si driverul de la ati :http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst...windows-7-64bit

    Si am instalat k-lite codec pack si am vrut sa ma uit cu media player home cinema la filme hd,sau full hd si nu se vad sacadat, sunetul merge bine dar imi face imaginea cu pete,decolorata ...

    in vista tot cu k-lite codec pack si media player home cinema imi merg perfect filmele,numai ca in vista instalez driverul pt placa video de pe cd-ul de instalare pe care l-am primit cand am cumparat pc-ul.

    in win seven am vazut ca imi merg bine doar filmele avi.

    aveti vreo idee ce sa fac ca sa-mi mearga si in win seven filmele hd si full hd?


    dupa ce am instalat vista,am instalat doar k lite kodec pack si mi-au mers filmele bluray (m2ts) fara pete,fara tremuraturi ca in 7.Se pare ca win 7 nu vrea sa recunoasca placa mea video ATI RADEON HD 3450 desi astia de la microsoft zic ca o recunoaste fara probleme:MICROSOFT


    are cineva placa asta video si a intampinat aceeasi problema cu win 7 ?


    ma ajutati,va rog,cu un sfat ...
     
  2. muzicianul

    muzicianul New Member

    Joined:
    Feb 13, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    mesaj corect:


    am si eu o problema cu placa video:ATI RADEON HD 3450 cred..

    am un AMD ATHLON 5400+,2,8 Ghz procesorul; RAM:4 GB; VIDEO:512 MB;

    mi-am instalat win seven PE 64 BITI si driverul de la ati :http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst...windows-7-64bit

    Si am instalat k-lite codec pack si am vrut sa ma uit cu media player home cinema la filme hd,sau full hd si nu se vad sacadat, sunetul merge bine dar imi face imaginea cu pete,decolorata ...

    in vista tot cu k-lite codec pack si media player home cinema imi merg perfect filmele,numai ca in vista instalez driverul pt placa video de pe cd-ul de instalare pe care l-am primit cand am cumparat pc-ul.

    in win seven am vazut ca imi merg bine doar filmele avi.

    aveti vreo idee ce sa fac ca sa-mi mearga si in win seven filmele hd si full hd?
    dupa ce am instalat vista,am instalat doar k lite kodec pack si mi-au mers filmele bluray (m2ts) fara pete,fara tremuraturi ca in win seven.Se pare ca win seven nu vrea sa recunoasca placa mea video ATI RADEON HD 3450 desi astia de la microsoft zic ca o recunoaste fara probleme:MICROSOFT
    are cineva placa asta video si a intampinat aceeasi problema cu win seven ?
     
  3. cybercore

    cybercore New Member

    Joined:
    Jul 7, 2009
    Messages:
    15,823
    Likes Received:
    321
    ........................................................

     

Share This Page

Loading...