Random Blue screen of death the past days :s

arv

New Member
#1
Hello everyone,

I've been getting 3 bsod the past couple of days and I need help because is starting to bother me and I'm really worry about my computer...

Please help me :/

Thank you in advance!

*EDIT* CPUz screenshots inside Seven Forums.zip
*EDIT 2* Added RAMMon HTML Report
*EDIT 3* Sorry for all the separated ZIP files
 


Attachments

Last edited:

Captain Jack

Extraordinary Member
#2
Hello there!

Seems like the dump files very vague but I would recommend update your chip set drivers i.e. Motherboard drivers since one of the dump was pointing to Microsoft Intel processor driver. Enable Driver verifier


BSOD BUGCHECK SUMMARY


Code:
[FONT=lucida console]
Loading Dump File [C:\Users\Shyam\_jcgriff2_\dbug\__Kernel__\061012-33602-01.dmp]
Built by: 7600.16385.amd64fre.win7_rtm.090713-1255
Debug session time: Mon Jun 11 08:35:06.465 2012 (GMT+5)
System Uptime: 0 days 19:33:12.589
BugCheck 1E, {0, 0, 0, 0}
*** WARNING: Unable to verify timestamp for intelppm.sys
*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for intelppm.sys
Probably caused by : intelppm.sys ( intelppm+39c5 )
DEFAULT_BUCKET_ID:  VISTA_DRIVER_FAULT
BUGCHECK_STR:  0x1E
PROCESS_NAME:  System
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0x1E_intelppm+39c5
Bugcheck code 0000001E
Arguments 00000000`00000000 00000000`00000000 00000000`00000000 00000000`00000000
BiosVersion = 6.00 PG
BiosReleaseDate = 02/04/2010
SystemManufacturer = OEM
SystemProductName = OEM
MaxSpeed:     3070
CurrentSpeed: 3051
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨``
Loading Dump File [C:\Users\Shyam\_jcgriff2_\dbug\__Kernel__\061012-41340-01.dmp]
Built by: 7600.16385.amd64fre.win7_rtm.090713-1255
Debug session time: Sun Jun 10 13:01:13.036 2012 (GMT+6)
System Uptime: 0 days 15:22:43.050
BugCheck D1, {0, 2, 8, 0}
Probably caused by : ntkrnlmp.exe ( nt!KiPageFault+260 )
PROCESS_NAME:  System
DEFAULT_BUCKET_ID:  VISTA_DRIVER_FAULT
BUGCHECK_STR:  0xD1
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_0xD1_CODE_AV_NULL_IP_nt!KiPageFault+260
Bugcheck code 000000D1
Arguments 00000000`00000000 00000000`00000002 00000000`00000008 00000000`00000000
BiosVersion = 6.00 PG
BiosReleaseDate = 02/04/2010
SystemManufacturer = OEM
SystemProductName = OEM
MaxSpeed:     3070
CurrentSpeed: 3051
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨``
Loading Dump File [C:\Users\Shyam\_jcgriff2_\dbug\__Kernel__\061212-22588-01.dmp]
Built by: 7600.16385.amd64fre.win7_rtm.090713-1255
Debug session time: Wed Jun 13 09:06:20.139 2012 (GMT+6)
System Uptime: 0 days 8:39:14.263
BugCheck 7F, {8, 80050033, 6f8, fffff800032aa5ab}
Probably caused by : memory_corruption
BUGCHECK_STR:  0x7f_8
DEFAULT_BUCKET_ID:  CODE_CORRUPTION
PROCESS_NAME:  chrome.exe
FAILURE_BUCKET_ID:  X64_MEMORY_CORRUPTION_ONE_BIT
Bugcheck code 0000007F
Arguments 00000000`00000008 00000000`80050033 00000000`000006f8 fffff800`032aa5ab
BiosVersion = 6.00 PG
BiosReleaseDate = 02/04/2010
SystemManufacturer = OEM
SystemProductName = OEM
MaxSpeed:     3070
CurrentSpeed: 3051
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨``

[/FONT]
 


arv

New Member
#3
I updated my chipset drivers and I restarted my computer now for some reason my Logitech G35 are not detectable and in Device Manager under Universal Serial Bus Controllers tab there's a USB Composite Device Not Working Properly.. I click on properties and It says "This Device cannot start"

*EDIT* I try switching thru other USB Ports and it still not working :S
 


Last edited:

arv

New Member
#5
I just uninstall the drivers and it still the same issue
 


arv

New Member
#6
OK i installed the new drivers and now all my usb ports are working
 


Captain Jack

Extraordinary Member
#7
That's good. Let us know if your experiencing any BSOD.
 


arv

New Member
#8
Hello again,,

A few moments ago i got a bsod

heres the dump
 


Attachments

Captain Jack

Extraordinary Member
#9
Hello there!

You need to run a Memory Diagnostic Hardware Diagnostic | Captain Debugger make sure you run it over night i.e. 7 to 8 passes

SYSTEM UP-TIME
Code:
[font=lucida console]
System Uptime: 0 days 5:26:36.751
[/font]

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨``


BSOD BUGCHECK SUMMARY
Code:
[font=lucida console]
Built by: 7600.16385.amd64fre.win7_rtm.090713-1255
Debug session time: Thu Jun 14 05:44:34.736 2012 (GMT+5)
System Uptime: 0 days 5:26:36.751
BugCheck 4E, {8d, 1e265, 510200, fffff680000f9f13}
Probably caused by : memory_corruption ( nt!MmZeroPageThread+90c )
BUGCHECK_STR:  0x4E_8d
PROCESS_NAME:  System
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨``

[/FONT]
 


This website is not affiliated, owned, or endorsed by Microsoft Corporation. It is a member of the Microsoft Partner Program.