RE: missing partition!

Discussion in 'Windows 7 Installation' started by johnny quid, Oct 10, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. johnny quid

    johnny quid Well-Known Member

    Joined:
    Jul 29, 2010
    Messages:
    102
    Likes Received:
    0
    Hi all,

    Just upgraded to Win-7-Utimate 32bit from Vista 32bit, on 2 machines the 1st being a Toshiba L300, the 2nd being another Acer 6530G that i have.

    Both upgrades seem fine and all is working on both machines except, that my Acer only shows C:\ drive as being present and only show 111GB available from an original 250GB? [where has partition D:\ gone?]
    the toshiba is fine! shows both drives!

    Have attached 2 screen grabs.
     

    Attached Files:

  2. Joe S

    Joe S Excellent Member

    Joined:
    Jan 12, 2009
    Messages:
    3,785
    Likes Received:
    113
    Did you look in Disk Management and see if there is an unnamed disk? Sometimes you only need to assign a name to the unknown drive there.
    Joe
     
  3. johnny quid

    johnny quid Well-Known Member

    Joined:
    Jul 29, 2010
    Messages:
    102
    Likes Received:
    0
    Thanks Joe,

    I'll have a look in Disk/Mngt, hopefully there will be? i'll let you know the outcome. thanks again.
     
  4. johnny quid

    johnny quid Well-Known Member

    Joined:
    Jul 29, 2010
    Messages:
    102
    Likes Received:
    0
    Hi Joe S

    Looked at your suggestion, the partition is there but have no drive letter attached? also partition is showing healthy, but again no drive letter.

    I would be very grtaeful if you can help me fix this issue
    have atached the grab from Dsk/Mngt
     

    Attached Files:

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

Loading...