Realtek/ Audio issue

Discussion in 'Windows 7 Software' started by Mowen0606, Sep 1, 2011.

  1. Mowen0606

    Mowen0606 New Member

    Joined:
    Sep 1, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Hi there, I've been all over the internet to find a solution to this problem but to no avail- I hope that actually asking someone will help!I have a Toshiba Satellite L30-115 (which is discontinued since it it almost older than my granny) and recently upgraded to Windows 7. After the install my sound is gone. The speaker icon bottom right of the screen has a red cross underneath it and no volume options. When I go to Device Manager it says under general that the device is working properly and under driver that it's from Microsoft. When I go to Hardware and Sounds it says that there are no devices installed. I have figured out that I need a Realtek Audio driver and have downloaded numerous versions as I'm not sure which one is the right one. I also had Windows Update drivers and it updated and installed a Realtek update but it didn't help (I can't even find it on my system). I have no idea what to do next.Please help or I'll have to throw this laptop out of the window!Thanks in advance!
     
  2. zigzag3143

    zigzag3143 Honorable Member
    Microsoft MVP

    Joined:
    Jun 2, 2009
    Messages:
    812
    Likes Received:
    115
  3. Mowen0606

    Mowen0606 New Member

    Joined:
    Sep 1, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Yup already been there. Do you think that contacting the supplier is the only real option here?
    thanks for the reply! :)
     

Share This Page

Loading...