Repeating Windows 7 actvation requests.

Discussion in 'Windows 7 Help and Support' started by Termitescout, Jul 8, 2010.

  1. Termitescout

    Termitescout New Member

    Joined:
    Jul 8, 2010
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Every couple of months I get an activation message on my computer to activate Windows 7. I've successfully activated it several times now and every couple of months it asks me again!!!!! What is going on and can I stop this annoying reactivation process:frown:?
     
  2. zvit

    zvit Honorable Member

    Joined:
    Nov 3, 2009
    Messages:
    2,455
    Likes Received:
    84
  3. patcooke

    patcooke Microsoft MVP
    Staff Member Premium Supporter Microsoft MVP

    Joined:
    May 16, 2010
    Messages:
    5,456
    Likes Received:
    268
    I suffer this problem when I run a restore using Acronis True Image. It's never been enough of a problem for me to be bothered to investigate it are you by any chance experiencing this problem having run a restore?
     
  4. RAK

    RAK Extraordinary Member

    Joined:
    Jul 6, 2009
    Messages:
    2,502
    Likes Received:
    126
    Thats something new?
    I have used Acronis image countless times, but never had that problem. Maybe there was an activation problem with your original, from which you made the image, and you are putting the problem back each time?
     
  5. patcooke

    patcooke Microsoft MVP
    Staff Member Premium Supporter Microsoft MVP

    Joined:
    May 16, 2010
    Messages:
    5,456
    Likes Received:
    268
    Never thought of that - you could be right - just been too idle to look into it - good thinking Batman!
     
  6. zvit

    zvit Honorable Member

    Joined:
    Nov 3, 2009
    Messages:
    2,455
    Likes Received:
    84
    I remember in the days, when I used to use Norton Ghost as my imager, there was an image browser where you can replace files without having to recreate the image. I use Acronis True Image but never need that cause every week I make a new image but I think I saw an option there to just update an existing image so you can do your registration and then just update the images and Acronis will just update the image with the changes.
     
  7. patcooke

    patcooke Microsoft MVP
    Staff Member Premium Supporter Microsoft MVP

    Joined:
    May 16, 2010
    Messages:
    5,456
    Likes Received:
    268
    Thanks for that - must get me lazy finger out and look into that - just too easy to click on the MS button and get on with it!
     
  8. Termitescout

    Termitescout New Member

    Joined:
    Jul 8, 2010
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    I can only activate windows 7 manually by phone, but I've done it several times and it's the original hard drive and processor since I installed windows 7. I called windows support and got some one from India and they wanted to charge me $60.00 for technical assistance. I paid $170.00 for Windows 7 64 Ultimate, I expect it to work right without having to pay extra to get it to work right.
     

Share This Page

Loading...