Restore not working?

Discussion in 'Windows 7 Help and Support' started by Doomofman, Feb 20, 2009.

  1. Doomofman

    Doomofman New Member

    Joined:
    Jan 10, 2009
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    I tried restoring to an earlier point yesterday but the system never gets past the Initializing System Restore screen after I pick a point to restore from it just goes to that blue screen and sits there... Any idea what might be wrong with it?
     
  2. reghakr

    reghakr Excellent Member

    Joined:
    Jan 26, 2009
    Messages:
    14,220
    Likes Received:
    180
    Did you happen to turn off Indexing?
     
  3. Doomofman

    Doomofman New Member

    Joined:
    Jan 10, 2009
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Maybe lol.../ I dunno how you do it but I might have when it was still vista
     
  4. reghakr

    reghakr Excellent Member

    Joined:
    Jan 26, 2009
    Messages:
    14,220
    Likes Received:
    180
    Go to Control panel > Indexing Options and let me know what included locations are.
     
  5. Doomofman

    Doomofman New Member

    Joined:
    Jan 10, 2009
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
  6. reghakr

    reghakr Excellent Member

    Joined:
    Jan 26, 2009
    Messages:
    14,220
    Likes Received:
    180
    Yea,

    thats seems fine.

    I just know when you turn off indexing Windows Restore will fail to work.

    Do you get any error message. if so, please give us the exact error message you receive on the Blue screen
     
    #6 reghakr, Feb 20, 2009
    Last edited by a moderator: Feb 20, 2009
  7. Doomofman

    Doomofman New Member

    Joined:
    Jan 10, 2009
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    No error just that blue wavy Win7 page with some writing about Restore initializing and that circular loading icon
     

Share This Page

Loading...