sound card problem

Discussion in 'Windows 7 Hardware' started by dim_g, Apr 23, 2008.

  1. dim_g

    dim_g Guest

    hi everyone!

    i face a problem with my sound card.
    when i installed vista businness everything going well.

    suddenly there is no sound although
    device is working properly and the drivers too. vista recognized the device.

    i had installed sp1 and there was not problem. now i uninstalled sp1 but nothing.

    could anyone help me?
    i ve done everything.
     
  2. kemical

    kemical Windows Forum Admin
    Staff Member Premium Supporter Microsoft MVP

    Joined:
    Aug 28, 2007
    Messages:
    31,841
    Likes Received:
    1,568
    Check device manager if you can see a sound device try 'rolling back the drivers'..
     
  3. 03hdfatboy

    03hdfatboy Banned

    Joined:
    Feb 8, 2008
    Messages:
    1,416
    Likes Received:
    2
    What kinda sound card are you running?
     
  4. i ve tried to roll back but nothing.

    i am using realtek audio definition
    and i have a sony vaio VGNCR31S/L notebook model

    the hardware is ok since i listen sound in linux (installed in a partition)
     
  5. dim_g

    dim_g Guest

    in addition windows recognize that the driver- device is working properly
     
  6. 03hdfatboy

    03hdfatboy Banned

    Joined:
    Feb 8, 2008
    Messages:
    1,416
    Likes Received:
    2
  7. dim_g

    dim_g Guest

  8. 03hdfatboy

    03hdfatboy Banned

    Joined:
    Feb 8, 2008
    Messages:
    1,416
    Likes Received:
    2
    Sorry I couldn't help :(
     
  9. hey i had the same problem with my computer. i have a sony vaio, and i have the realtek driver
    i found its a problem with vista. the updates stuff it up
    fixed mine by downloading the driver again from the sony website and then uninstalling the driver currently on my computer, then reinstalling the one from the site. i also changed the windows update from automatic to 'ask me first'
    I suppose everytime i d/l a new service pack ill probably have to do this, unless the vista people fix this up
    hope this works for you aswell
     

Share This Page

Loading...