Sound problems

Discussion in 'Windows 7 Help and Support' started by DennyD, Oct 25, 2009.

  1. DennyD

    DennyD New Member

    Joined:
    Oct 25, 2009
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    After the upgrade from Vista to Win 7 (64 bit) I have a couple of annoying issues.
    One is the sound- whether I am playing music thru Media Player or watching TV through Windows Media Center, every so often the sound "jitters".. sort of a weird stutter.. never happened before.
    Secondly, my adobe flash doesn't seem to work properly either.. in IE as well as Firefox- I have re-installed Flash and still not working-
    anyone else have these issues?? any suggestions?
    THANKS!
     
  2. kemical

    kemical Windows Forum Admin
    Staff Member Premium Supporter Microsoft MVP

    Joined:
    Aug 28, 2007
    Messages:
    31,841
    Likes Received:
    1,568
    Hi DennyD,
    my first suggestion would be to back up what you can and do a clean install. We have had many users posting with problems after upgrading and the solution is almost always a clean install.

    If the above is totally impossible, you could try re-installing your sound driver (or seeing if a later version driver is available)
    As for the flash player, sometimes multiple copies of flash player start to conflict and the only cure is to un-install them. The un-installer can be found here: How to uninstall the Adobe Flash Player plug-in and ActiveX control
    Once you've un-installed then re-install....

    I'd still try the clean install though..:D
     

Share This Page

Loading...