Tusb6250

Discussion in 'Windows Vista Help and Support' started by ddrgsd, Feb 10, 2007.

  1. ronnieglass

    ronnieglass New Member

    Joined:
    Nov 25, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    your fix worked like a charm. Thank you so much. I unplugged all of the cables and inserted the power first and then the USB (back of drive first and them to the computer) and I was able to get my machine to recognize my Lacie drive. thanks again - this was a life saver

    Ronnie

    Stock Music
    Free Sound Effects
    Royalty Free Music
    Production Music
     
  2. fjm

    fjm New Member

    Joined:
    Mar 27, 2009
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Thank Ghu! I tried to move a couple of these drives to my new Vista box and first got this problem with both of them. Then one of them 'mysteriously' started working. Gave up and tried to move them back to the XP system they were on originally and got the same problem! Was just about to the point of trying to figure out how to take them apart to move drives from one to the other to recover data.

    Thanks much!
     
  3. aphill25

    aphill25 New Member

    Joined:
    Jun 22, 2009
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Thanks for the cable sequence. I have restarted the computer and the hard drive several times but did not disconnect the cables. Funny this is I used this same harddrive for three days last week without any problems. It seems I have problems after getting any updates.

    Thanks, again. Anna:)
     

Share This Page

Loading...