Via Display card driver

Discussion in 'Windows 7 Graphics' started by harshahiriyal, Aug 16, 2009.

  1. harshahiriyal

    harshahiriyal New Member

    Joined:
    Aug 16, 2009
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Hi

    I am Harsha, I have installed Windows 7, Can u plz help how to & where to download the driver for my display card for Windows 7?
     
  2. kemical

    kemical Windows Forum Admin
    Staff Member Premium Supporter Microsoft MVP

    Joined:
    Aug 28, 2007
    Messages:
    31,851
    Likes Received:
    1,569

    Hi Harsha, welcome to the forum...:)

    It seems that Via is yet to release any 7 drivers but vista ones should do just as well... If you go to this page here:
    VIA Drivers
    Choose your os and then drivers needed..
     
  3. reghakr

    reghakr Excellent Member

    Joined:
    Jan 26, 2009
    Messages:
    14,220
    Likes Received:
    180
    Great link,

    I'll have to add that to my collection.

    harshahiriyal,

    Could you please fill out your PC's specs by going to the UserCP at the top of the page.

    It will then appear by your name as a drop-down list. This will help us troubleshoot your problems easier.

    You can locate most of this information by going to Start > Run, and type msinfo32, then expand the Components section.
     
  4. kemical

    kemical Windows Forum Admin
    Staff Member Premium Supporter Microsoft MVP

    Joined:
    Aug 28, 2007
    Messages:
    31,851
    Likes Received:
    1,569
    Glad you found it useful.....:)
     
  5. reghakr

    reghakr Excellent Member

    Joined:
    Jan 26, 2009
    Messages:
    14,220
    Likes Received:
    180
    Sure did,

    It's best to go to the direct source:)

    I'm wondering if the OP's chipset is VIA as well, there is a 4-in-1 driver for that chipset.
     
  6. kemical

    kemical Windows Forum Admin
    Staff Member Premium Supporter Microsoft MVP

    Joined:
    Aug 28, 2007
    Messages:
    31,851
    Likes Received:
    1,569
    I was wondering if he could use like an 'all in one' package but I guess we won't know until he posts his specs...
     

Share This Page

Loading...