w7 64 bit insall ??

Discussion in 'Windows 7 Help and Support' started by weissmertz, Aug 1, 2009.

  1. weissmertz

    weissmertz New Member

    Joined:
    Feb 28, 2009
    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    i tried installing w7 64 bit rc on a new 500 gb wd sata drive .my mobo is a gigabyte ga p35 ds3l .in belarc advisor it says its 64 bit ready.w/ the old hd installed .what happened when i installed the 64 bit on new drive the desktop is a light blue screen .when i try to get to anything from the start menu i get an error something like access denied. i havent tried reinstalling yet .but i have installed w7 7000 build 32 bit on it.
    any ideas what may have went wrong
     
  2. cybercore

    cybercore New Member

    Joined:
    Jul 7, 2009
    Messages:
    15,823
    Likes Received:
    321
    If reformatting and reinstalling does not help, then it can be worth getting the latest build.

    You have 2 SATAs, old and new, correct ? Seperate or connected to RAID ?

    Is your build from the Microsoft site ?
     
  3. weissmertz

    weissmertz New Member

    Joined:
    Feb 28, 2009
    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    build is from microsoft site .harddrives are separate not connected at same time.
     
  4. weissmertz

    weissmertz New Member

    Joined:
    Feb 28, 2009
    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    well i got in the bios and changed a setting from 32 to 64 then reinstalled w7 now it works fine
     

Share This Page

Loading...