Weird windows screen acting - no one know what is the reason...

Discussion in 'Windows 7 Graphics' started by gazi, Jul 7, 2010.

  1. gazi

    gazi New Member

    Joined:
    Jul 7, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Hi,
    Ive weird problem when i move windows on my pc. Ive never got any of this on my last s.939 platform. After i changed it to AM3(but still keeping my old 8800gt card) i have this weird problem. When i used windows xp every window i moved up left trail behind it. Ofcourse I instaled all kinds of drivers and still there is a problem. I mean windows move normal like there are instaled drivers, but left huge trial. So i tried to check it out on another screen and my integrated hd4200, but there still the problem. When I instaled Windows 7 32bit with aero problem seems to disappear, but not exactly. When i use oldschool programs or set oldschool windows look(like xp or another) problem is still awailable.

    So why only aero work fine and another stilles don't? No one knows whats the problem and i don't know what to do. I repeat. It showed up after changing platform. I even exchanged my motherboard for a new(but same model) and still.
    This is my specs:
    CPU: Phenom II X4 B50 3,1GHz | GPU: Gainward 8800 GT 512 | MOBO: Asus M4A785TD-V EVO | RAM: Corsair XMS3 1GB 1600 C7 1.86v | HDD: Seagate 500GB 7200.12 | PSU: Chieftec 450Watt | MOUSE: Razer DA + Goliathus | SYS: Windows 7 Ultimate 32-bit

    And here screenshots of oldschool/not aero program on windows 7 and normal windows xp window:
    http://img692.imageshack.us/gal.php?...rozmyyycie.jpg

    this is how it looks like YouTube - Weird windows acting- no one solved this yet;(
     
  2. gazi

    gazi New Member

    Joined:
    Jul 7, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    No one knows ?
     

Share This Page

Loading...