What codec you use at Windows 7?

Discussion in 'Windows 7 Software' started by Endry, Oct 25, 2009.

  1. Endry

    Endry New Member

    Joined:
    Aug 13, 2009
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    I have install Windows 7. But now i need to put the codecs. What codec packs do you use on that windows?
     
  2. Highwayman

    Highwayman Extraordinary Member

    Joined:
    Jun 3, 2009
    Messages:
    3,977
    Likes Received:
    112
    personally I only get a few standalone ones, primarily AC3 and DivX, I don't seem to need any others.
     
  3. Endry

    Endry New Member

    Joined:
    Aug 13, 2009
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Does codecs on XP work on Windows 7?
     
  4. Highwayman

    Highwayman Extraordinary Member

    Joined:
    Jun 3, 2009
    Messages:
    3,977
    Likes Received:
    112
    I'd guess thats entirely down to what the codecs are used for.
     
  5. DeMorgan

    DeMorgan New Member

    Joined:
    Oct 28, 2009
    Messages:
    27
    Likes Received:
    2
    K-Lite Codec Pack is one of my essentials
     
  6. StyLishSaLH

    StyLishSaLH New Member

    Joined:
    Nov 3, 2009
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    K-lite codec is available for seven(32 & 64)

    Hai Endry,
    K-lite new version for 64 bit is out there.
    Just download it from K-Lite Codec Pack - Update Packs
    Cheers...
     

Share This Page

Loading...