WI-FI STOPPED WORKING AT HOTEL AFTER A FEW HOURS...OTHERS OK.

Discussion in 'Windows 7 Help and Support' started by johngunner, Jan 26, 2012.

  1. johngunner

    johngunner New Member

    Joined:
    Jan 26, 2012
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Ok, this has been a pain all day for me. Last night, I realized that my wi-fi was no longer working, but my other two laptops work fine. I looked at the IP addy and it said that media was disconnected.

    I dont recall any changes...AT ALL.

    it says im connected with limited access, but says above it that its still trying to identify the network...

    Any ideas? I am stressed out!

    JB
     
  2. Saltgrass

    Saltgrass Excellent Member
    Microsoft Community Contributor

    Joined:
    Oct 16, 2009
    Messages:
    15,157
    Likes Received:
    393
    I am a little confuse. All all 3 laptops in the hotel?

    If you were using one on a public network, you may have to get it to connect your private network before it gains full connectivity. Checking the Network and Sharing Center may give your best information.
     
  3. johngunner

    johngunner New Member

    Joined:
    Jan 26, 2012
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    yea, my family is with me.

    theirs work...mine stopped after 4 days.
     
  4. Saltgrass

    Saltgrass Excellent Member
    Microsoft Community Contributor

    Joined:
    Oct 16, 2009
    Messages:
    15,157
    Likes Received:
    393
    Any chance the hotel is limiting your access?

    You could compare the internet settings on the computers by opening a command window and typing ipconfig /all to see if any differences occur.
     
  5. johngunner

    johngunner New Member

    Joined:
    Jan 26, 2012
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    its saying on the config screen that my internet is now.....media disconnected....lan disconnected.
     
  6. Saltgrass

    Saltgrass Excellent Member
    Microsoft Community Contributor

    Joined:
    Oct 16, 2009
    Messages:
    15,157
    Likes Received:
    393
    About I can suggest is you reboot your system and try to re-establish. Maybe wait until one of the others systems has logged off and try again...
     
  7. johngunner

    johngunner New Member

    Joined:
    Jan 26, 2012
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    unfortunately, ive tried that...i wish that was the case...i do seriously appreciate ur ideas however.
     
  8. Mitchell_A

    Mitchell_A Excellent Member

    Joined:
    Feb 7, 2009
    Messages:
    5,068
    Likes Received:
    240
    What security solution do you use on your computer? Often times firewalls can block internet access. The latest version of AVG 2012 (SP1 beta) caused this issue for me. Try temporarily disabling your firewall and connecting again.
     

Share This Page

Loading...