Windows 7 forums.

Discussion in 'The Water Cooler' started by davehc, Feb 23, 2012.

  1. davehc

    davehc Microsoft MVP
    Premium Supporter Microsoft MVP

    Joined:
    May 1, 2008
    Messages:
    5,116
    Likes Received:
    301
    I thought this might be the best place for this?
    Since yesterday, whenever I attempt to access the Windows 7 site, i have been getting an access denied message. In anticpation of suggestions, this is ONLY on that site, of the many I have tried.

    "403 Forbidden
    Access to this resource on the server is denied!
    --------------------------------------------------------------------------------
    Powered By LiteSpeed Web Server
    LiteSpeed Technologies is not responsible for administration and contents of this web site! "


    Anyone?
     
  2. davehc

    davehc Microsoft MVP
    Premium Supporter Microsoft MVP

    Joined:
    May 1, 2008
    Messages:
    5,116
    Likes Received:
    301
    Access to Windows 7 site.

    Ref my previous message. The problem has been solved - a cookie error . clearing out cookies and temps got it back to normal.
     
    #2 davehc, Feb 23, 2012
    Last edited by a moderator: Feb 24, 2012
  3. Mitchell_A

    Mitchell_A Excellent Member

    Joined:
    Feb 7, 2009
    Messages:
    5,068
    Likes Received:
    240
    1 person likes this.
  4. davehc

    davehc Microsoft MVP
    Premium Supporter Microsoft MVP

    Joined:
    May 1, 2008
    Messages:
    5,116
    Likes Received:
    301
    Thanks for a response, Mitch. No inconvenience, but when a glaring message like that hits me in the eye, my first thought is VIRUS.
     
    1 person likes this.

Share This Page

Loading...