Windows 7 Home Premium Messing Up Icons

Discussion in 'Windows 7 Help and Support' started by xviciousx, Apr 11, 2010.

  1. xviciousx

    xviciousx New Member

    Joined:
    Apr 11, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    This has been happening lately I bought 6 music programs, bit defender, and tuneup utilities. So this is not a virus doing this and ever since i installed these programs some of the icons went blank like in the picture, when i am in the explorer you can see every time i highlight an .exe file it shows up that picture every other file type works.

    This computer is fairly new its an emachines and i got it x mas.

    Please help this just started happening after installing those of programs

    note that most of the icons work but sometimes after installing some other programs
    in the start menu the icons wont show up either

    this happened for
    winrar
    wavelab6
    file renamer
    and 2 other i cant think of the name

    i fixed the icons by downloading them and then replacing them with a free icon changer

    but now when its on the actual bottom i dont even know what to do for that and same with the one in windows explorer

    the program on the bottom where the icon is messed up is one of tuneup utilities programs

    if im in the actual start center itll show but i dont know

    [​IMG]
     
  2. cybercore

    cybercore New Member

    Joined:
    Jul 7, 2009
    Messages:
    15,823
    Likes Received:
    321
  3. xviciousx

    xviciousx New Member

    Joined:
    Apr 11, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    tried them both
    and for the default i did it for
    exe lnk and ico and restarted and nothing
     
  4. cybercore

    cybercore New Member

    Joined:
    Jul 7, 2009
    Messages:
    15,823
    Likes Received:
    321

    Could you have changed a setting with tuneup utilites ?
     
  5. xviciousx

    xviciousx New Member

    Joined:
    Apr 11, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    no beacause it started before i installed tuneup
     

Share This Page

Loading...