Windows 7 Installs Drivers On Startup Everytime...

#1
Every time I start my computer from a cold boot Windows 7 installs all my hardware drivers (wireless card, audio card, etc.)

I havn't seen anything on google regarding my problem, so maybe I will be able to get some help from the "Windows 7" forums. ha

SYSTEM SPECS:
Windows: Windows NT6.1 (Build 7100)
Internet Explorer: 8.0.7100.0
Memory (RAM): 2048 MB
CPU Info: Intel(R) Core(TM)2 CPU 6320 @ 1.86GHz
CPU Speed: 1804.3 MHz
Sound card: Speakers (12- High Definition A
Display Adapters: NVIDIA GeForce 8600 GT | NVIDIA GeForce 8600 GT | RDPDD Chained DD | RDP Encoder Mirror Driver | RDP Reflector Display Driver
Monitors: 1
Screen Resolution: 1280 X 1024 - 32 bit
Network: Network Present
Network Adapters: Microsoft Virtual WiFi Miniport Adapter #8 | Broadcom 802.11g Network Adapter #8 | VIA Rhine II Fast Ethernet Adapter
CD / DVD Drives: F: ASUS DVD-E616P3H
COM Ports: COM1
LPT Ports: LPT1
Mouse: 6 Button Wheel Mouse Present
Hard Disks: C: 37.3GB | D: 37.3GB | E: 189.9GB
Hard Disks - Free: C: 22.2GB | D: 32.2GB | E: 103.8GB
USB Controllers: 5 host controllers.
Firewire (1394): Not Detected
PCMCIA (Laptops): Not Installed
Manufacturer: American Megatrends Inc.
Product Make: PT890T-A
AC Power Status: OnLine
BIOS Info:
Time Zone: Pacific Standard Time
Battery: No Battery
Motherboard: ECS PT890T-A
Modem: Not detected
:


Thanks in advanced,
Duckboy81
 


reghakr

Essential Member
#2
Hello and welcome,

Did this occur immediately after first installing Windows 7?

If it's a dialog box that pops up, take a screen capture and post it back here.

Do you perform a "clean" install or an upgrade?
 


#3
In a weird twist of faith, 7 is not installing drivers on startup anymore... thanks for the reply, sorry I couldn't recreate my problem (wait thats a good thing right?) ha
 


This website is not affiliated, owned, or endorsed by Microsoft Corporation. It is a member of the Microsoft Partner Program.