Windows 7 Logon

Discussion in 'Windows 7 Help and Support' started by mvmike, Mar 16, 2010.

  1. mvmike

    mvmike New Member

    Joined:
    Mar 16, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    I have windows 7 enterprise, the issue is I cannot logon in normal mode. When the system boots up I get the message Press CTRL-ALT-DEL. When I press CTRL_ALT_DEL I wait a while then I get a blue screen like I should but it is missing the logon fields.
     
  2. mvmike

    mvmike New Member

    Joined:
    Mar 16, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    After the orginal install it worked for a couple of weeks then it started. I restored the system several times but it keeps comming back. So this has been going on for about 1 month.
     
  3. cybercore

    cybercore New Member

    Joined:
    Jul 7, 2009
    Messages:
    15,823
    Likes Received:
    321
    Are your user accounts appear under:

    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\
    CurrentVersion\Winlogon\SpecialAccounts\UserList

    Any user accounts whose names are present under this branch will be hidden from the logon screen. Could you attach a screenshot of that ?

    ~~~~~~~~~~~~~

    Start > Run > secpol.msc > Local policies > Security settings > Interactive Logon: Hide last user > Disable.

    Reboot


    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Or you can try Tweak UI in XP compatiblity mode => Logon => Settings => check Show accounts.
     
  4. mvmike

    mvmike New Member

    Joined:
    Mar 16, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    There is no SpecialAccounts under Winlogon.

    I have Interactive Logon : Hide last user -> Disable

    If there is No SpecialAccounts folder how do I get the accounts there?



    winlogon..
     

Share This Page

Loading...