Windows Live Mail and Windows 7

Discussion in 'Windows 7 Software' started by DSLJay, Nov 7, 2008.

  1. DSLJay

    DSLJay New Member

    Joined:
    Nov 7, 2008
    Messages:
    56
    Likes Received:
    8
    I was wondering if someone who is using Windows 7 can confirm this. When creating a new email, try and add a photo and see if it shows up in the email you are writing.

    This may be a bug, so the more that report it, the faster it can be fixed.

    Thanks
     
  2. mondychan

    mondychan New Member

    Joined:
    Nov 8, 2008
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Windows Live Mail does this to me too....can add it as attachment,but not as image directly into email.
     
  3. DSLJay

    DSLJay New Member

    Joined:
    Nov 7, 2008
    Messages:
    56
    Likes Received:
    8
    Glad I am not the only one.

    Did you also file a bug report? I would hate to see this as a bug when Windows 7 does its first beta or even worse, when it goes RTM.
     
    1 person likes this.
  4. mondychan

    mondychan New Member

    Joined:
    Nov 8, 2008
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    There was no message,nor error....the client was acting like normal...just there was no pic there...:mad:
     
  5. Matt

    Matt Senior Member

    Joined:
    May 7, 2007
    Messages:
    861
    Likes Received:
    8
    I can confirm this on Windows 7 Prebeta 32bit and Windows Live Mail wave3 beta.
     
  6. DSLJay

    DSLJay New Member

    Joined:
    Nov 7, 2008
    Messages:
    56
    Likes Received:
    8
    I don't think it is acting normal considering if you use the software with Vista, you will see the pictures in the email you are writing once you add them. I filed a bug report because I want both software to work properly.
     
  7. Cheena

    Cheena New Member

    Joined:
    Apr 13, 2009
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    windows live pop up

    Help is anyone else getting this stupid pop up? It tells me to type in letters to send mail.
    Bring back my old mail that was included in vista i hate live mail if it is going to do this too me.
    I have attached a pic so you can see.
     
  8. davehc

    davehc Microsoft MVP
    Premium Supporter Microsoft MVP

    Joined:
    May 1, 2008
    Messages:
    5,116
    Likes Received:
    301
    I am not having this problem. Version 2009 (Build 14.0.8064.0206) (Live Mail)

    The first picture shows the item to click. The second picture shows the received mail.
     
    Jazirah and (deleted member) like this.
  9. davehc

    davehc Microsoft MVP
    Premium Supporter Microsoft MVP

    Joined:
    May 1, 2008
    Messages:
    5,116
    Likes Received:
    301
    Cheena. It is a better idea to start a new thread, if you problem is not related. You will get more response from members.
    But.. Have you looked in you security settings? (Tools - Safety Options _ Security) In particular the items at the bottom of the window.
     
  10. Master Chief

    Master Chief New Member

    Joined:
    Apr 15, 2009
    Messages:
    194
    Likes Received:
    3
    No problem for me; worked by dragging the photo into the message and copy-pasting. I'm on 64-bit, though so that might cause some difference. Filing a bug report is a good idea, though, for 32-bit versions. I'm on WLMail Version 2009 (Build 14.0.8064.0206), which I hope is the newest.
     
  11. Cheena

    Cheena New Member

    Joined:
    Apr 13, 2009
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    ok

    Thanks New at this so I get confused thanks.
     

Share This Page

Loading...