Wireless Limited Access Problem Windows 7!!!

Discussion in 'Windows 7 Networking' started by sergem92, Dec 12, 2009.

  1. sergem92

    sergem92 New Member

    Joined:
    Dec 12, 2009
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Hello everyone. I just joined the forums to post my problem because I feel like I'm going to throw out my PC right now. I am running Windows 7 Ultimate build 7600. I recently changed my motherboard and yesterday I got it back from my local IT specialist. When I started it everything went fine but when I tried connecting to my wireless router (Asus WL-520GC with PPPoE) using a USB wireless card (Asus WL-167G) I got the Limited Access problem. I tried everything I could find on the internet from disabling IPv6 to upgrading my router firmare and calling my IT specialis. Everything with no result. The strange fact is that my brother's PC is using also Windows 7 with same USB wireless card and it works like a charm. My MacBook and Asus Notebook(winxp Sp3) run perfect connected to the wireless router, so it must be something with my PC. Please Help!:frown::frown::frown:

    Cheerz!
     
  2. tblount

    tblount New Member

    Joined:
    Sep 27, 2009
    Messages:
    3,537
    Likes Received:
    64
    I have about 20 known connection fixes at the link in my tagline. Maybe something there will help.
     
  3. sergem92

    sergem92 New Member

    Joined:
    Dec 12, 2009
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Tried everything on the list...nothing worked ! Thanks anyway :frown:
     

Share This Page

Loading...