Aero issue

Discussion in 'Windows 7 Help and Support' started by bruinator, Mar 10, 2009.

  1. bruinator

    bruinator New Member

    Joined:
    Jan 21, 2009
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    In vista, aero works as it is suppose to but in win 7 I get the following error

    [​IMG]


    How do I fix this issue?

    thx
     
  2. Kyle

    Kyle New Member

    Joined:
    Feb 7, 2008
    Messages:
    1,634
    Likes Received:
    53
    What graphics card do you have?
    Are the drivers up to date?

    What graphics card do you have?
    Are the drivers up to date?
     
    #2 Kyle, Mar 10, 2009
    Last edited: Mar 10, 2009
  3. bruinator

    bruinator New Member

    Joined:
    Jan 21, 2009
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    I have an on-board grahics card on my intel D945gtp mobo. Drivers are up to date.
     
  4. Xil29X

    Xil29X New Member

    Joined:
    Mar 11, 2009
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    The way I fixed the issue was to run the Windows Experience rating thing. It came back with a low score on the graphics which pretty much told me that my on board vid card would not work with aero. I got a new vid card, and ran the test again. It automatically updated everything and Aero is working fine now.
     
  5. bruinator

    bruinator New Member

    Joined:
    Jan 21, 2009
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    But it works on vista so it should work on win 7 as well.
     
  6. Xil29X

    Xil29X New Member

    Joined:
    Mar 11, 2009
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    I agree, it "should" but if you run the experience test and for whatever reason (buggy from what I"ve read) it thinks ur vid card isn't good enough. It won't let you run aero. /shrug I wish I had a better answer :(
     

Share This Page

Loading...